Wat is de veiligste methode en apparatuur voor je ogen?

Bij Vision Ooglaseren staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij willen de beste zorg voor jouw ogen en beschikken dan ook over de modernste apparatuur om je ogen veilig te behandelen.

TransPRK

De TransPRK is de veiligste ooglasermethode, omdat het oog door niets wordt aangeraakt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Vision Ooglaseren deze methode toepast. Het is de nieuwste en meest geavanceerde PRK-methode, uitgevoerd met de zeer innovatieve Schwind Amaris Excimer. Bij de behandeling wordt slechts één handeling verricht en er wordt niet in je ogen gesneden.

IntraLasik Femtosecond

Ook de IntraLasik Femtosecond wordt vaak aanbevolen. Deze ooglaserbehandeling bestaat uit twee stappen: het maken van het flapje en de daadwerkelijke behandeling. Het apparaat dat wij hiervoor gebruiken is de Ziemer Femto LDV Laser uit Zwitserland. De Ziemer Femto LDV Laser wordt gezien als een van de beste ooglasers ter wereld.

Nadat we een flapje hebben gemaakt start de oogarts met ooglaseren. Ook dit gebeurt uiteraard met kwaliteit en met de beste apparatuur. De Schwind Amaris Excimer is een ooglaser van de nieuwste generatie die je oog met precisie kan behandelen.

Ooglaseren met de veiligste methode

De IntraLasik Femtosecond- en de TransPRK-methode in combinatie met de ervaring van onze ervaren oogartsen, geven de garantie voor een perfect resultaat.