Wat is de veiligste ooglasermethode?

Bij Vision Ooglaseren staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Wij willen de beste zorg voor jouw ogen en beschikken dan ook over de modernste apparatuur om je ogen veilig te behandelen. Mits gebruikmakend van de juiste apparatuur bediend door ervaren oogartsen is ooglaseren veilig bewezen.

TransPRK

De TransPRK is de veiligste ooglasermethode, omdat het oog door niets wordt aangeraakt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Vision Ooglaseren deze methode toepast. Het is de nieuwste en meest geavanceerde PRK-methode, uitgevoerd met de zeer innovatieve Schwind Amaris Excimer. Bij de behandeling wordt slechts één handeling verricht en er wordt niet in je ogen gesneden.

IntraLasik Femtosecond

Ook de IntraLasik Femtosecond wordt vaak aanbevolen. Deze ooglaserbehandeling bestaat uit twee stappen: het maken van het flapje en de daadwerkelijke behandeling. Het apparaat dat wij hiervoor gebruiken is de VisuMax Femtosecond System.

Nadat we een flapje hebben gemaakt start de oogarts met ooglaseren. Ook dit gebeurt uiteraard met kwaliteit en met de beste apparatuur. De Schwind Amaris Excimer is een ooglaser van de nieuwste generatie die je oog met precisie kan behandelen.

Ooglaseren met de veiligste methode

De IntraLasik Femtosecond- en de TransPRK-methode in combinatie met de ervaring van onze ervaren oogartsen, geven de garantie voor een perfect resultaat.

ZKN gecertificeerd

Wij zijn een ZKN-gecertificeerde kliniek. Dit betekent dat wij bij Vision Ooglaseren aan zeer strenge veiligheisseisen voldoen. Door deze veiligheidseisen is de kans op infecties zeer klein: het percentage complicaties ligt onder de 1%.

Vision Ooglaseren wordt uitstekend beoordeeld

De ooglaser klinieken van Vision Ooglaseren worden op onafhankelijke vergelijkingssites als uitstekend beoordeeld. Veel tevreden mensen gingen u voor met een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren.