Wat is de veiligste apparatuur voor je ogen?

Bij Vision Ooglaseren werken we met de meest innovatieve Excimer-laser ter wereld: de Schwind Amaris. Met deze laser is het mogelijk om alle ingrepen aan het oppervlak van het oog uit te voeren zonder dat het oog wordt aangeraakt. Deze methode wordt TransPRK genoemd en wordt gezien als de veiligste methode ter wereld. Het innovatieve technologische systeem in de laser kan de allerkleinste oogbewegingen volgen en maakt de behandeling daardoor zo nauwkeurig mogelijk.

Als je de IntraLasik Femtosecond-behandeling ondergaat, wordt er eerst een flapje gemaakt met de Ziemer Femto LDV Laser. De manier waarop de flap gecreëerd wordt, is van groot belang voor het resultaat van de behandeling.

Mesvrij en pijnvrij ooglaseren

Voor zowel de IntraLasik Femtosecond als de TransPRK is het niet langer nodig om in je ogen te snijden. Met deze manieren van ooglaseren is er sprake van een ‘all-laser’-behandeling. Door de volledig computergestuurde ooglaserbehandeling is het mogelijk om je ogen preciezer en veiliger te behandelen dan voorheen.
Lees meer over veilig ooglaseren.