Vacature Refractiechirurg (0.2-0.6 fte)

Vision Ooglaseren is een van de grootste ooglaserkliniek van Nederland en we groeien hard. Om onze klanten goed te blijven bedienen en de wachttijden te verkorten zijn we op korte termijn op zoek naar een refractiechirurg.

Het medisch team

Je gaat samenwerken met een klein, hecht, professioneel en heel enthousiast team met vooraanstaande refractiechirurgen. Onze oogartsen, dr. Jose Ramon Villada en drs. Javier Martínez de Aragón, behoren tot de meest ervaren en gerespecteerde refractiechirurgen van Nederland. Daarnaast hebben wij oogarts drs. Koorosh Faridpooya onlangs als Fellow aan ons team mogen toevoegen. Hij werkt al jaren als succesvol netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam.

Het medisch team bestaat verder uit hooggespecialiseerde optometristen en is zeer goed op elkaar ingespeeld. Onze optometristen zijn zelfstandig, vaardig en enorm leergierig. Je werkt nauw met hen samen om onze hoge klanttevredenheid verder waar te maken.

De kliniek

Vision Ooglaseren is de specialist op het gebied van ooglaseren in Nederland. 15 jaar geleden waren we een van de eerste ooglaserklinieken in Nederland. Nu zijn wij een van de grootste en meest ervaren ooglaserklinieken. We doen alles vanuit een hele duidelijke visie: “De beste zorg hoeft niet duur te zijn”.

Onze kliniek is ZKN gekeurd. Daarnaast beschikken wij over de modernste ooglaserapparatuur alsmede diagnostische apparatuur.

Wat zoeken wij precies?

Wij zijn op zoek naar een refractiechirurg met goede communicatieve vaardigheden voor onze klinieken in Eindhoven en Amsterdam.

  • Je bent gediplomeerd oogarts.
  • Je bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt ervaring als refractiechirurg.
  • Je bent lid van het NOG of je bent bereid om NOG gecertificeerd refractiechirurg te worden.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een uitdagende, veelzijdige functie in een warme, snelgroeiende organisatie.
  • Je gaat samenwerken met refractiechirurgen die veel ervaring hebben.
  • Je voert verschillende ooglaserbehandelingen uit: TransPRK, PRK, IntraLasik Femtosecond, Monovisie en Wavefront.
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

En verder?

  • Zeer goede verdiensten door het groot aantal behandelingen.
  • Flexibiliteit in werktijden en werkdagen. Deze functie kan prima op een parttime basis worden uitgevoerd (0.2-0.6 fte).

Je maakt onderdeel uit van een ervaren, enthousiast team. Dit medische team houdt zich bezig met onderzoek, publicaties en presentaties op internationale congressen.

Meer weten of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal Coutinho, telefoonnummer 020-3010812. Wil je direct reageren? Mail je motivatie met CV naar chantal@vision-ooglaseren.nl o.v.v. Vacature Refractiechirurg.