Vacature optometrist in Amsterdam

Vision Ooglaseren is een van de bekendste aanbieders van ooglaserbehandelingen in Nederland, met klinieken in Eindhoven en Amsterdam. Vision Ooglaseren onderscheidt zich door een persoonsgerichte service en aandacht voor een betaalbare prijs.

Vision Ooglaseren staat voor kwaliteit en is tevens een kliniek met het ZKN-keurmerk. Het keurmerk staat garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar je gezondheid centraal staat. Voor ons komen de patiënten altijd op de eerste plaats.

Voor onze kliniek in Amsterdam zijn we op zoek naar een:

Optometrist (M/V)

Voor 32-40 uur per week

Je werkt samen met vooraanstaande oogartsen en een professioneel enthousiast team. Je verantwoordelijkheden bestaan uit het zelfstandig zien van cliënten. Het uitvoeren van optometrische onderzoeken en postoperatieve controles behoren tot je taken. Je informeert cliënten over refractieve chirurgie en draagt zorg voor een nauwkeurige dossiervastlegging. Tevens is er een mogelijkheid om t.z.t. te worden opgeleid als behandelassistent(e).

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding Optometrie.
  • Communicatief sterk en flexibele instelling.
  • Klantvriendelijk, nauwkeurig en service gericht.
  • Ervaring in refractieve chirurgie is gewenst.
  • Bereidheid om te investeren in de kennis.

Wat bieden wij jou?

Een interessante functie voor 4-5 dagen in de week, waarin je de kans krijgt om te werken met vooraanstaande oogartsen. Hierdoor kun je je kennis verdiepen. Door middel van onze interne opleiding blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van refractieve chirurgie. Verder kom je te werken in een moderne werkomgeving met leuke collega’s en een goede werksfeer.

Meer weten of direct solliciteren?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal Coutinho, telefoonnummer 020-3010812.

Wil je direct reageren? Mail je motivatie met CV naar chantal@vision-ooglaseren.nl o.v.v. Vacature Optometrist.