Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaserapparatuur

Alleen de beste apparatuur is goed genoeg voor je ogen. Vision Ooglaseren en haar oogartsen vinden kwaliteit erg belangrijk en dus werken wij alleen met de beste en nieuwste medische apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je ogen met uiterste precisie en veiligheid behandeld worden.

Schwind Amaris Excimer-laser 750S

Schwind Amaris Excimer-laser

De Schwind Amaris Excimer-laser 750S is een zeer innovatieve laser. Met het licht van deze laser wordt de kromming van het hoornvlies met een nauwkeurigheid van 0,25 micron, oftewel 1/4000 millimeter, gecorrigeerd.

Er zit een turbo-eyetracker in die elke kleine oogbeweging registreert via een infrarood volgsysteem. Dit gaat veel preciezer dan bij andere ooglasersystemen: alle beeldjes, dus zelfs de onbewuste, worden vastgelegd met een frequentie van 750 beeldjes per seconde.

VisuMax Femtosecond System

Dit baanbrekend lasersysteem maakt gebruik van high-performance lasertechnologie en wordt gekenmerkt door zijn uitstekend scherpe precisie, ongeëvenaarde snelheid en zachte behandeltechniek. De VisuMax maakt ReLEx SMILE mogelijk; de meest oogvriendelijke behandeling ter wereld en creëert de flap bij een IntraLasik behandeling.