Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaserapparatuur

Alleen de beste apparatuur is goed genoeg voor je ogen. Vision Ooglaseren en haar oogartsen vinden kwaliteit erg belangrijk en dus werken wij alleen met de beste en nieuwste medische apparatuur. Dit zorgt ervoor dat je ogen met uiterste precisie en veiligheid behandeld worden.

Schwind Amaris Excimer-laser 750S

Schwind Amaris Excimer-laser

De Schwind Amaris Excimer-laser 750S is een zeer innovatieve laser. Met het licht van deze laser wordt de kromming van het hoornvlies met een nauwkeurigheid van 0,25 micron, oftewel 1/4000 millimeter, gecorrigeerd.

Er zit een turbo-eyetracker in die elke kleine oogbeweging registreert via een infrarood volgsysteem. Dit gaat veel preciezer dan bij andere ooglasersystemen: alle beeldjes, dus zelfs de onbewuste, worden vastgelegd met een frequentie van 750 beeldjes per seconde.

Ziemer Femto LDV laser

De IntraLasik Femtosecond methode maakt gebruik van de Ziemer Femto LDV laser. Deze laser wordt gebruikt bij het creëren van de flap. De creatie van de flap is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Daarom heeft Vision Ooglaseren voor de LDV van Ziemer gekozen. De Ziemer Femto LDV ooglaserapparatuur komt uit Zwitserland en wordt gezien als één van de beste lasers ter wereld. De kans op complicaties is tot het minimum gezakt, onder de 1%.

Meer dan 700.000 ooglaserbehandelingen

Vision Ooglaseren is in Nederland de enige kliniek die deze ooglaserapparatuur gebruikt. Het Shinagawa Lasik Center in Japan is een van de grootste ooglasercentra van de wereld en bedient 60% van de Japanse markt. In 6 jaar tijd hebben zij meer dan 700.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Voor de meest uitgebreide behandeling gebruiken zij uitsluitend de Ziemer laser.

Wat zijn de voordelen van de Ziemer Femto LDV laser?

  • Er wordt minder energie per punt uitgeoefend:
    kans op ontstekingen en schade aan cellen is nihil
  • De laser bespaart hoornvliesweefsel
  • Gladde vorming van de flap in het hoornvlies
  • Zeer precieze vorming van de flap
  • Slechts 3 minuten behandeling per oog
Ziemer Femto LDV laser