Over ons

vision_1_1_nummer_-115

Vision Ooglaseren is een begrip op het gebied van ogen laseren in Nederland. 15 jaar geleden was Vision Ooglaseren een van de eerste ooglaserklinieken in Nederland.
Nu zijn wij een van de grootste en meest ervaren ooglaserklinieken van Nederland. Alles wat we doen is vanuit een duidelijke visie dat wij de beste kwaliteit zorg aanbieden tegen de scherpste tarieven.

Veilig en vertrouwd ooglaseren

Vision Ooglaseren staat garant voor de beste en persoonlijke behandeling. Wij zijn pas tevreden als jij 100% zicht hebt zonder je bril of lenzen.
Binnen onze kliniek is alles gericht om jou de hoogste kwaliteit zorg aan te bieden. Wij zijn ZKN gekeurd, werken alleen met NOG gecertificeerde artsen, beschikken over de modernste apparatuur en werken al jaren met een vast en hecht team.
Wij hebben zo veel ervaring en vertrouwen in onze ooglaserbehandelingen dat jij maar liefst 5 jaar garantie krijgt op jouw behandeling. Gewoon, zonder vragen.

De voordeligste ZKN-gekeurde kliniek

De overtuiging van Vision Ooglaseren is dat de beste zorg niet duur hoeft te zijn. Wij investeren continu in de beste zorg op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Bij ons geen duur grachtenpand, geen inrichting door Jan des Bouvrie, geen barista voor jouw koffie maar wel de beste apparatuur en het beste medisch team. Vandaar dat wij nu dan ook de voordeligste tarieven van alle ZKN gekeurde ooglaserklinieken van Nederland aanbieden. Zonder enige concessie aan kwaliteit.

Lees of bekijk de ervaringen van onze klanten en laat hen u overtuigen dat een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren ook voor jou de beste keuze is.