Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Over ons

Vision Ooglaseren is de specialist op het gebied van ooglaseren in Nederland. 15 jaar geleden waren we een van de eerste ooglaserklinieken in Nederland. Nu zijn wij een van de grootste en meest ervaren ooglaserklinieken. We doen alles vanuit een hele duidelijke visie: “De beste zorg hoeft niet duur te zijn”.

Vision-ooglaseren
Vooronderzoek
Ooglaserbehandeling

Refractiechirurgen

Onze oogartsen behoren tot de meest gerespecteerde refractiechirurgen van Nederland. Ze voeren niet alleen ooglaserbehandelingen uit, ze onderzoeken ook voortdurend technieken om onze ooglaserbehandelingen te verbeteren. Daarnaast leiden zij ook andere oogartsen op tot refractiechirurg. Lees meer over de oogartsen.

Een gespecialiseerd team voor ooglaseren

Ons team van refractiechirurgen, optometristen en assistenten zetten zich iedere dag in om de beste zorg te leveren. Daarnaast volgt ons medisch team continue trainingen en leren ze nieuwe technieken en technologieën. Ze doen ook onderzoek en presenteren deze onderzoeken op congressen. Op het congres van het ESCRS hebben we wederom de eerste prijs gewonnen.

Veilig en vertrouwd ooglaseren

Vision Ooglaseren staat garant voor de beste en persoonlijkste behandeling. Wij zijn pas tevreden als jij 100% zicht hebt zonder je bril of lenzen. Binnen onze kliniek is alles erop gericht om jou de hoogste kwaliteit zorg aan te bieden. Wij zijn ZKN gekeurd, werken alleen met gecertificeerde artsen, beschikken over de modernste apparatuur en werken al jaren met een hecht en gespecialiseerd team.

Wij hebben zo veel ervaring en vertrouwen in onze ooglaserbehandelingen dat jij maar liefst 5 jaar garantie krijgt op jouw behandeling. Gewoon, zonder vragen.

Klik hier voor meer informatie over ons beleid rondom het coronavirus.

ZKN-gecertificeerde kliniek

De overtuiging van Vision Ooglaseren is dat de beste zorg niet duur hoeft te zijn. Wij investeren continu in de beste zorg. Zorg die leidt tot de beste resultaten, zorg die zo efficiënt mogelijk is ingericht en zorg waarbij jij altijd centraal staat.

Bij ons geen duur grachtenpand, geen inrichting door Jan des Bouvrie, geen barista voor jouw koffie, geen dure kunst aan de wand. Wij investeren veel liever in de beste apparatuur en het beste medisch team. Vandaar dat wij voordelige tarieven ten opzichte van andere ZKN gekeurde ooglaserklinieken van Nederland aanbieden. Zonder enige concessie aan kwaliteit en service.

Vision Ooglaseren ervaringen

Jouw resultaten en jouw ervaring zijn leidend voor hoe wij onze zorg aanbieden. Wij zijn alleen tevreden als jij dat ook bent.
Lees of bekijk de ervaringen van onze cliënten. Zij kunnen jou veel beter vertellen waarom ze zo blij zijn met hun keuze voor Vision ooglaseren en waarom een ooglaserbehandeling bij Vision Ooglaseren ook voor jou de beste keuze is.