Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.6 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglidcorrectie

Vision Ooglaseren groeit! Meer en meer mensen weten ons te vinden om van hun bril en/of lenzen af te komen. Van deze tevreden cliënten krijgen wij steeds vaker de vraag of wij niet ook andere behandelingen kunnen aanbieden. Zij zouden namelijk graag dezelfde hoge service, kwaliteit en scherpe prijzen ontvangen als bij hun ooglaserbehandeling.

Wij gaan deze uitdaging nu aan! In 2018 gaan we verschillende nieuwe behandelingen aanbieden. Daarnaast hebben we al een start gemaakt, doordat wij ooglidcorrecties aanbieden. Ooglidcorrecties met alleen ervaren plastisch chirurgen, in een hypermoderne klinieken zonder wachttijden. Gewaardeerd met een 9.7!

Dus heb jij last van hangende oogleden of wallen?

Dan zie je er wellicht vermoeider en somberder uit dan je je voelt. Door een ooglidcorrectie te laten uitvoeren, ben je van je klachten af. Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep met een prachtig eindresultaat!

Hangende oogleden

Het kan ontzettend vervelend zijn als je last hebt van hangende oogleden. Veelgehoorde klachten zijn: druk op de oogleden, verminderd zicht en hoofdpijn. Daarnaast vinden sommige dames het vervelend dat ze hun ogen niet mooi op kunnen maken met eyeliner en oogschaduw.

Ontstaan hangende oogleden

Hangende oogleden ontstaan over het algemeen door het ouder worden. Maar er zijn ook zeker andere oorzaken zoals een aangeboren afwijking of het dragen van lenzen. Een bovenooglidcorrectie kan uitkomst bieden.

Wallen

Door wallen kun je er moe en somber uitzien, terwijl dit misschien helemaal niet zo is. Je hebt al van alles geprobeerd van make-up, ijsblokjes, vitamine crèmes tot aan aambeienzalf? Het heeft je handenvol geld gekost, maar die wallen zitten er helaas nog. Een onderooglidcorrectie is de oplossing. Hierdoor ben je van je wallen af!

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie door plastisch chirurg

Het is tegenwoordig heel normaal om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Een ooglidcorrectie duurt ongeveer 45 minuten. Je kan het beste kiezen voor een plastisch chirurg, omdat een ooglidcorrectie veel deskundigheid vereist. Bij Ooglid.nl wordt uitsluitend met erkende plastisch chirurgen gewerkt. Zij hebben al heel veel ooglidcorrecties uitgevoerd met goede resultaten. Dit blijkt ook uit de klantbeoordeling: ze scoren op kliniekervaringen een 9.7!

Boek je consult

Bij Ooglid.nl heb je de mogelijkheid om een vrijblijvend consult in te boeken. Tijdens het consult leer je de plastisch chirurg kennen en kun je al je verwachtingen en wensen bespreken. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.