Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaseren in Turkije?

Je overweegt een ooglaserbehandeling in Turkije? Vroeger gingen heel veel mensen naar Turkije om hun ogen te laten laseren, omdat dit jarenlang goedkoper was. Tegenwoordig is dit echter de moeite niet meer. Niet alleen de prijs is beter in Nederland, maar ook de kwaliteit. Laat je ogen veilig & effectief laseren door het beste ooglaserteam van Nederland! Kies voor Vision Ooglaseren.

Waarom kiezen voor Vision Ooglaseren?

  • De voordeligste ZKN gekeurde kliniek van Nederland
  • Uitstekende artsen met het NOG keurmerk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend
  • Het onderzoek, de behandeling en de controles vinden plaats in Nederland
  • Je bent in een vertrouwde omgeving

Ooglaseren Turkije goedkoop

Jarenlang was een ooglaserbehandeling in Turkije populair, omdat het goedkoper was. Je betaalde hier ongeveer 1.500 euro voor. Dit terwijl op dat moment in Nederland prijzen van 4.000 euro heel normaal waren. Door dit grote prijsverschil was een behandeling in Turkije toen heel aantrekkelijk.

Ooglaseren Turkije niet de moeite

Nu is het echter niet meer de moeite om naar Turkije te gaan. Naast de prijs voor je ooglaserbehandeling zijn er veel extra kosten. Voor je vliegticket. Je hotelovernachtingen. Daarnaast heb je 1 jaar lang nog controles nodig. Waar ga je dat doen? Al met al zal je duurder uitkomen als je je ooglaserbehandeling in Turkije laat uitvoeren.

Voordelig je ogen laseren

In Nederland is de prijs en kwaliteit van ooglaseren beter dan in Turkije. Je betaalt rond de 2.500 euro voor je ooglaserbehandeling. En bij sommige klinieken is dit zelfs goedkoper! Doe dit in Nederland zodat je de kwaliteit krijgt die je verdient voor een voordelige prijs!

Informatiebrochure gelijk in je mail?

Vraag nu onze informatiebrochure aan en lees alle informatie nog een rustig na. Bij vragen kun je natuurlijk ook altijd meteen contact met ons opnemen.