Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.6 uit 5

0800 777 8 777 |

Blog

Droge ogen door lenzen

Geplaatst op:

Lensdragers hebben sneller last van droge ogen omdat lenzen de zuurstoftoevoer naar het oog beperken. Moderne contactlenzen zijn een stuk beter dan die in het verleden omdat ze veel meer zuurstof doorlaten. Toch krijgen veel mensen die lenzen dragen tegen het einde van de dag last van droge ogen.

Lees meer

Vision Ooglaseren werkt samen met Charlie Temple

Geplaatst op:

Wist je dat ‘Charlie’ het twee jaar oude zoontje en inspiratiebron van de oprichter van Charlie Temple is? ‘Temple’ wordt in Engeland ook gebruikt als woord voor ‘brillenpootje’. Vision Ooglaseren werkt vanaf nu samen met Charlie Temple omdat we jou snel en voordelig een tijdelijke bril willen bieden.

Lees meer

4 redenen voor een ooglaserbehandeling

Geplaatst op:

Wil je jouw ogen laten laseren, maar houdt iets je nog tegen? Misschien vind je de ooglaserbehandeling spannend of vraag je je af of de behandeling de investering waard is. Dat is begrijpelijk, want je ogen zijn één van je belangrijkste zintuigen. Juist daarom is het de moeite waard de onderstaande voordelen mee te nemen in je overweging voor een ooglaserbehandeling.

Lees meer

Hoe irritant vind jij je bril in de herfst?

Geplaatst op:

De zomer is écht voorbij, het is herfst! Een prachtig seizoen met kleurrijke bladeren aan de bomen. Ook is de herfst het meest onvoorspelbare seizoen kijkend naar het weer. Dit geeft irritaties bij veel brillendragers. Herken jij de volgende situatie?

Lees meer

Witte reflectie testen met nieuwe app

Geplaatst op:

De ontwikkelingen in de oogzorg staan gelukkig niet stil. Voornamelijk als het gaat om ernstige oogafwijkingen is het van groot belang dat je hier tijdig bij bent. De nieuwe app Cradle White Eye Detector kan je hierbij helpen.

Lees meer

Geniet volop van de zomer zonder bril of lenzen

Geplaatst op:

Geniet jij ook van de zomer? De drie maanden van het jaar met het lekkerste weer, de meeste buitenactiviteiten en veel gezelligheid. Na een ooglaserbehandeling hoef je tot aan een leesbril niet meer om te kijken naar je bril of lenzen. Dit is vooral makkelijk tijdens de zomermaanden.

Lees meer

Wereldprimeur dankzij oogoperatie met robot

Geplaatst op:

Onze arts Koorosh Faridpooya heeft een wereldprimeur te pakken. Voor het eerst is er een netvliesoperatie uitgevoerd met behulp van een oogoperatierobot. Dokter Faridpooya is een van de artsen die heeft geholpen bij de ontwikkeling van de robot. We zijn uiteraard hartstikke trots op hem en deze geweldige prestatie.
Bekijk het artikel op Nu.nl

Lees meer