Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Blog

In het voorjaar van 2021 wordt Vision Ooglaseren: FYEO

Geplaatst op:

Geplaatst op: 11-01-2021

Vorig jaar hebben we in juli laten weten dat de overname van Vision Ooglaseren door FYEO Medical beklonken is. Beide klinieken werken sindsdien nauw samen en de volgende stap is om in het voorjaar van 2021 verder te gaan onder één naam: FYEO. Als dé gespecialiseerde oogkliniek van Nederland leveren we met ruim honderd medewerkers het meest uitgebreide palet aan refractiechirurgie: van ooglaseren tot lensimplantaten.

Lees meer

Wat is refractiechirurgie?

Geplaatst op:

Als jij nu een bril of lenzen draagt dan heb jij een oogafwijking, ook wel een refractieafwijking genoemd. Dit is een afwijking aan je oog waar je zelf niets aan kunt doen. Refractiechirurgie is een operatieve behandeling die je oogafwijking corrigeert en ervoor zorgt dat jij permanent minder afhankelijk bent van een bril of lenzen. Denk bij refractiechirurgie aan ooglaseren of lensimplantaten.

Lees meer

FYEO Medical en Vision Ooglaseren bundelen krachten

Geplaatst op:

Geplaatst op: 06-03-2020

FYEO Medical zet samen met Vision Ooglaseren de volgende stap in refractiechirurgie en ooglidcorrectie. Specialist Vision Ooglaseren verzorgt al ruim vijftien jaar ooglaserbehandelingen in Nederland met een team van toprefractiechirurgen. Met deze overname van de oogkliniek brengt FYEO Medical meer alternatieven voor een bril of lenzen letterlijk dichterbij: zowel voor ooglaseren als een lensimplantatie* kunnen mensen straks terecht in Eersel, Eindhoven en Amsterdam. En dat geldt ook voor een ooglidcorrectie. Daarbij zijn ze verzekerd van het beste resultaat.

Lees meer

Droge ogen door lenzen

Geplaatst op:

Lensdragers hebben sneller last van droge ogen omdat lenzen de zuurstoftoevoer naar het oog beperken. Moderne contactlenzen zijn een stuk beter dan die in het verleden omdat ze veel meer zuurstof doorlaten. Toch krijgen veel mensen die lenzen dragen tegen het einde van de dag last van droge ogen.

Lees meer

Vision Ooglaseren werkt samen met Charlie Temple

Geplaatst op:

Wist je dat ‘Charlie’ het twee jaar oude zoontje en inspiratiebron van de oprichter van Charlie Temple is? ‘Temple’ wordt in Engeland ook gebruikt als woord voor ‘brillenpootje’. Vision Ooglaseren werkt vanaf nu samen met Charlie Temple omdat we jou snel en voordelig een tijdelijke bril willen bieden.

Lees meer

4 redenen voor een ooglaserbehandeling

Geplaatst op:

Wil je jouw ogen laten laseren, maar houdt iets je nog tegen? Misschien vind je de ooglaserbehandeling spannend of vraag je je af of de behandeling de investering waard is. Dat is begrijpelijk, want je ogen zijn één van je belangrijkste zintuigen. Juist daarom is het de moeite waard de onderstaande voordelen mee te nemen in je overweging voor een ooglaserbehandeling.

Lees meer

Hoe irritant vind jij je bril in de herfst?

Geplaatst op:

De zomer is écht voorbij, het is herfst! Een prachtig seizoen met kleurrijke bladeren aan de bomen. Ook is de herfst het meest onvoorspelbare seizoen kijkend naar het weer. Dit geeft irritaties bij veel brillendragers. Herken jij de volgende situatie?

Lees meer

Witte reflectie testen met nieuwe app

Geplaatst op:

De ontwikkelingen in de oogzorg staan gelukkig niet stil. Voornamelijk als het gaat om ernstige oogafwijkingen is het van groot belang dat je hier tijdig bij bent. De nieuwe app Cradle White Eye Detector kan je hierbij helpen.

Lees meer