Veilig en vertrouwd ooglaseren

★ ★ ★ ★ ★

0800 777 8 777 |

Blog

Witte reflectie testen met nieuwe app

Geplaatst op:

De ontwikkelingen in de oogzorg staan gelukkig niet stil. Voornamelijk als het gaat om ernstige oogafwijkingen is het van groot belang dat je hier tijdig bij bent. De nieuwe app Cradle White Eye Detector kan je hierbij helpen.

Lees meer

Geniet volop van de zomer zonder bril of lenzen

Geplaatst op:

Geniet jij ook van de zomer? De drie maanden van het jaar met het lekkerste weer, de meeste buitenactiviteiten en veel gezelligheid. Na een ooglaserbehandeling hoef je tot aan een leesbril niet meer om te kijken naar je bril of lenzen. Dit is vooral makkelijk tijdens de zomermaanden.

Lees meer

Wereldprimeur dankzij oogoperatie met robot

Geplaatst op:

Onze arts Koorosh Faridpooya heeft een wereldprimeur te pakken. Voor het eerst is er een netvliesoperatie uitgevoerd met behulp van een oogoperatierobot. Dokter Faridpooya is een van de artsen die heeft geholpen bij de ontwikkeling van de robot. We zijn uiteraard hartstikke trots op hem en deze geweldige prestatie.
Bekijk het artikel op Nu.nl

Lees meer

Goedkoop je ogen laseren zonder verzekering?

Geplaatst op:

Bij Vision Ooglaseren heb je geen aanvullende verzekering nodig om je ogen goedkoop te laten laseren. Het is natuurlijk logisch dat je een deel van de kosten van je ooglaserbehandeling bij je verzekeraar wilt declareren, maar dit betekent niet dat je goedkoper uit bent. We leggen hier uit waarom.

Lees meer

Feiten en fabels over ooglaseren

Geplaatst op:

Als je een ooglaserbehandeling overweegt, kun je op internet veel informatie vinden. Zoveel informatie dat het lastig kan zijn om fabels en feiten uit elkaar te halen. Lees hier alle feiten en fabels over ooglaseren.

Lees meer

Vision Ooglaseren wint alweer de eerste prijs!

Geplaatst op:

Gedurende de afgelopen 6 jaar heeft Vision Ooglaseren 5 keer de eerste prijs gewonnen op het ESCRS congres en 1 keer de tweede prijs. Dit bewijst niet alleen de hoogwaardige kwaliteit van de ooglaserkliniek, maar ook de kwaliteit van ons onderzoek. Dit jaar heeft Vision Ooglaseren gewonnen met een studie over de invloed van de grote van de pupil op visuele stoornissen.

Lees meer

Ooglaseren goed voor Nobelprijs

Geplaatst op:

De mensen die de basis hebben gelegd voor de techniek van ooglaseren zijn in het zonnetje gezet. Zij hebben dinsdag namelijk de Nobelprijs voor de Natuurkunde ontvangen. Het gaat om Gérard Mourou (Frankrijk) en Donna Strickland (Canada). Zij delen de prijs met Arthur Askin (Amerika).

Lees meer

Lenzen vergroten de kans op hangende oogleden

Geplaatst op:

Dat we ouder worden, merken we het liefst zo min mogelijk. We willen fit blijven en zien er graag zo goed mogelijk uit. Als je sport, niet rookt en gezond eet, ben je al op de goede weg. Maar wist je dat je het dragen van lenzen dan ook beter kunt laten?

Lees meer