Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaseren Eindhoven

Vision Ooglaseren beschikt in Eindhoven over een moderne oogkliniek waar de stappen vóór en ná de ooglaserbehandeling plaatsvinden. De eerste nacontrole, de dag na de behandeling, vindt plaats in Eindhoven. Je kan in onze kliniek in Eindhoven terecht voor:

  • Het medisch vooronderzoek en voorlichtend gesprek
  • Controles na de ooglaserbehandeling

Je hoeft alleen voor de ooglaserbehandeling naar onze kliniek in Amsterdam te komen.

Oogartsen

In onze kliniek werken de volgende oogartsen:

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Sinds oktober 2013 is dr. Villada werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren en sinds 2014 ook als Medisch Directeur.
Meer over Dr. Jose Ramón Villada

Oogarts Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Hij heeft veel ervaring opgedaan als refractiechirurg o.a. bij Care Vision en Bergman Clinics. Hij werkt sinds 2012 bij Vision Ooglaseren.
Meer over Drs. Javier Martínez de Aragón

Oogarts Drs. Koorosh Faridpooya

Drs. Koorosh Faridpooya

In 2017 is drs. K. Faridpooya als oogarts bij Vision Ooglaseren begonnen. Drs. K. Faridpooya is een gerespecteerd oogarts. Hij werkt sinds 2010 als netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam. Wij zijn enorm trots dat wij hem aan ons team mogen toevoegen.
Meer over Drs. Koorosh Faridpooya

Oogarts Drs. Oscar Paling

Drs. Oscar Paling

Oogarts Drs. O. Paling heeft zijn studie geneeskunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Utrecht (2011). Daarna is hij bij het UMC Utrecht opgeleid tot oogarts (maart 2017). Drs. Paling heeft ervaring opgedaan als oogarts bij het UMC Utrecht en het Rivierenland ziekenhuis. Hij is sinds 2018 werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren.

Meer over Drs. Oscar Paling

Hoe werkt het?

Eerst kijken wij of je geschikt bent voor een laserbehandeling door middel van een medisch vooronderzoek. Tijdens het voorlichtend gesprek wordt je uitgebreid geïnformeerd over de ooglaserbehandeling en krijg je de gelegenheid je vragen te stellen. Je wordt behandeld door een gespecialiseerd team. Na de behandeling heb je minimaal vijf nacontroles om optimaal resultaat te garanderen. Onze kliniek voldoen aan de strengste regels op het gebied van hygiëne en steriliteit.

Vestiging Eindhoven

Vestdijk 56
5611 CE Eindhoven
Tel. 0800 – 777 8 777

Openingstijden

Maandag09:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 17:30 uur
Donderdag09:00 – 17:30 uur
Vrijdag09:00 – 17:30 uur

Parkeren

Bij onze locatie in Eindhoven kan je het beste parkeren bij Q-park naast de kliniek. Dit is op op 1 minuut afstand van Vision Ooglaseren. Het adres van Q-park  is:

Q-Park (Heuvel)
Ten Hagestraat 6A
5611 EG Eindhoven

Vision Ooglaseren Eindhoven