Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaseren Amsterdam

Onze ooglaserkliniek is gelegen in Amsterdam Buitenveldert aan de Assumburg 150. Op de locatie van Vision Ooglaseren vinden de ooglaserbehandelingen plaats. Voor het vooronderzoek en de nacontroles kan je naast Amsterdam ook terecht in Eindhoven.

Oogartsen Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam werken de volgende oogartsen:

Oogarts Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Sinds oktober 2013 is drs. Martínez de Aragón werkzaam bij Vision Ooglaseren en sinds november 2018 als medisch directeur.

Meer over Drs. Javier Martínez de Aragón

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Naast zijn werk als oogarts, voert hij onderzoek uit, geeft hij trainingen aan andere refractiechirurgen en geeft hij colleges over de refractiechirurgie op diverse Universiteiten in Europa.

Meer over Dr. Jose Ramón Villada

Oogarts Drs. Koorosh Faridpooya

Drs. Koorosh Faridpooya

In 2017 is drs. K. Faridpooya als oogarts bij Vision Ooglaseren begonnen. Drs. Faridpooya is een gerespecteerd oogarts. Hij werkt sinds 2010 als netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam. Drs. Faridpooya werkt al jaren als netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam. Sinds 2017 werkt hij bij Vision Ooglaseren. Hij is een zeer gerespecteerde refractiechirurg.

Meer over Drs. Koorosh Faridpooya

Oogarts Drs. Oscar Paling

Drs. Oscar Paling

Oogarts drs. O. Paling heeft zijn studie geneeskunde succesvol afgerond aan de Universiteit van Utrecht (2011). Daarna is hij bij het UMC Utrecht opgeleid tot oogarts (maart 2017). Drs. Paling heeft ervaring opgedaan als oogarts bij het UMC Utrecht en het Rivierenland ziekenhuis. Hij is sinds 2018 werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren.

Meer over Drs. Oscar Paling

Hoe werkt het?

Uit het vooronderzoek blijkt of je geschikt bent voor ooglaseren. Tijdens het gesprek met de oogarts kan je al je vragen stellen en legt de arts de behandeling uit. Daarna kan je de behandeling inplannen.

Vestiging Amsterdam

Voor de kliniek is een parkeerterrein waar je betaald kan parkeren. Het adres van de kliniek in Amsterdam is:

Assumburg 150
1081 GC Amsterdam

Plan je route met de auto naar onze kliniek in Amsterdam.
Tip: Maak je gebruik van een navigatiesysteem? Voer dan de postcode in i.p.v. het adres.

OV

Kom je met het openbaar vervoer? In de omgeving van onze ooglaserkliniek vind je de volgende stations: Amsterdam Zuid (NS), Tram 5 en Metro 51. Voor een persoonlijk reisadvies met de trein verwijzen wij je graag naar 9292.nl.

Openingstijden

Maandag09:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 17:30 uur
Donderdag09:00 – 17:30 uur
Vrijdag09:00 – 17:30 uur

Vision Ooglaseren Amsterdam