Ooglaseren Amsterdam

Onze ooglaserkliniek is gelegen in Amsterdam Buitenveldert aan de Assumburg 150. Op de locatie van Vision Ooglaseren vinden de ooglaserbehandelingen plaats. Voor het vooronderzoek en de nacontroles kan je naast Amsterdam ook terecht in onze vestiging in Eindhoven.

Oogartsen Amsterdam

In onze kliniek in Amsterdam werken de volgende oogartsen:

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Sinds oktober 2013 is dr. Villada werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren en sinds 2014 ook als Medisch Directeur.
Meer over Dr. Jose Ramón Villada

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Hij heeft veel ervaring opgedaan als refractiechirurg o.a. bij Care Vision en Bergman Clinics. Hij werkt sinds 2012 bij Vision Ooglaseren.
Meer over Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Koorosh Faridpooya

Drs. Koorosh Faridpooya

In 2017 is drs. K. Faridpooya als oogarts bij Vision Ooglaseren begonnen. Drs. K. Faridpooya is een gerespecteerd oogarts. Hij werkt sinds 2010 als netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam. Wij zijn enorm trots dat wij hem aan ons team mogen toevoegen.
Meer over Drs. Koorosh Faridpooya

Hoe werkt het?

Uit het vooronderzoek blijkt of je geschikt bent voor ooglaseren. Tijdens het gesprek met de oogarts kan je al je vragen stellen en legt de arts de behandeling uit. Daarna kan je de behandeling inplannen.

Vestiging Amsterdam

Voor de kliniek is een parkeerterrein waar je betaald kan parkeren. Het adres van de kliniek in Amsterdam is:

Assumburg 150
1081 GC Amsterdam

Google-Maps-IconPlan je route met de auto naar onze kliniek in Amsterdam.
Tip: Maak je gebruik van een navigatiesysteem? Voer dan de postcode in i.p.v. het adres.

OV

Kom je met het openbaar vervoer? In de omgeving van onze ooglaserkliniek vind je de volgende stations: Amsterdam Zuid (NS), Tram 5 en Metro 51. Voor een persoonlijk reisadvies met de trein verwijzen wij je graag naar 9292.nl.

Openingstijden

Maandag09:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 17:30 uur
Donderdag09:00 – 17:30 uur
Vrijdag09:00 – 17:30 uur

Vision Ooglaseren Amsterdam