Vision Ooglaseren gaat vanaf 23 maart verder onder de naam FYEO. We veranderen van naam en breiden onze locaties en productaanbod uit. Voor jou als cliënt verandert verder niks.
ReLEx SMILE ooglaserbehandeling - Vision Ooglaseren

Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 0 uit 5

0800 777 8 777 |

ReLEx SMILE ooglaserbehandeling

ReLEx SMILE is de nieuwe lasertechniek waarbij afwijkingen in het gezichtsvermogen op een niet ingrijpende manier gecorrigeerd worden. Het is voor het eerst dat je kunt kiezen voor een ooglasertechniek die de correctie met één simpele stap uitvoert. ReLEx SMILE is volledig lasergestuurd en zonder de zogenoemde flaptechniek. Dankzij het innovatieve VisuMax laser systeem met femtosecond technologie is ReLEx SMILE de meest zachtaardige laserbehandeling ooit.

Voordelen ReLEx SMILE

  • Er hoeft geen flap in het hoornvlies te worden gemaakt.
  • De lasercorrectie wordt uitgevoerd met één stap.
  • Er is een minimale toegang nodig die slechts een paar millimeter groot is (80 % kleiner dan bij femto-LASIK).
  • Kleinere kans op droge ogen na de ingreep.
  • De procedure zelf en de periode erna verlopen vrijwel pijnloos.

Nadelen ReLEx SMILE

  • Prijziger dan de andere behandelingen.

Hoe werkt ReLEx SMILE?

In één stap creëert de VisuMax femtosecond-laser een dunne kleine lens (het lentikel) en een kleine toegang van minder dan 4 mm in het intacte hoornvlies. Vervolgens verwijdert de chirurg het lentikel via de kleine toegang. Hierdoor worden de biomechanische functies van het hoornvlies slechts minimaal beïnvloed. Er hoeft bij de ReLEx SMILE geen flap te worden gesneden. Doordat het lentikel met een minimaal invasieve procedure wordt verwijderd, verandert de vorm van het hoornvlies met als resultaat dat de lichtbrekingsfout van het oog wordt gecorrigeerd.

Wat kost een ReLEx SMILE ooglaserbehandeling?

Voor de ReLEx SMILE ooglaserbehandeling betaal je bij ons €1695,- per oog.
Bekijk ook ons kostenoverzicht.

1695

per oog