Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaserbehandelingen

Vision Ooglaseren gebruikt de nieuwste generatie ooglaserapparatuur en de veiligste ooglaserbehandelingen: TransPRK, IntraLasik Femtosecond en Lasek. Na het vooronderzoek bepaalt de oogarts of je geschikt bent en voor welke behandeling. Onze ooglaserbehandelingen vinden plaats in Amsterdam. Voor het vooronderzoek en de controles kun je óók in Eindhoven terecht.

Lees hier alles over de ooglaserbehandelingen, het verschil tussen de ooglaserbehandelingen, het herstel en veilig ooglaseren.

IntraLASIK Femtosecond ooglaserbehandeling

IntraLASIK ooglaserbehandeling

Bij de IntraLASIK Femtosecond-methode maakt de laser een flinterdun flapje in je hoornvlies. Hierna worden je ogen door de computergestuurde laser volledig gecorrigeerd.
Wereldwijd is dit de meest toegepaste ooglaserbehandeling. Door de zeer snelle hersteltijd zie je enkele uren na de behandeling weer helemaal scherp en ervaar je geen pijn meer. De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Je komt in aanmerking bij sterktes tussen de -10 en +4 en cilinder tot 6.

TransPRK ooglaserbehandeling

TransPRK ooglaserbehandeling

De modernste ooglaserbehandeling is de TransPRK. Je ogen worden met deze methode door niets of niemand aangeraakt. Alles gebeurt door de laser zelf die 100% computergestuurd is. Dit op basis van een volledig 3D model van jouw ogen. De TransPRK bestaat uit één handeling die slechts 30-60 seconden duurt.
Wil je weten of je geschikt bent voor de TransPRK? Door een uitgebreid vooronderzoek weet je direct of jouw ogen geschikt zijn.

Lasek ooglaserbehandeling

Lasek/PRK ooglaserbehandeling

Bij de Lasek methode wordt de bovenste laag van het hoornvlies (epitheel) losgeweekt met alcohol. De behandeling wordt uitgevoerd bij:

  • een dun hoornvlies
  • droge ogen
  • een lage sterkte
  • een verhoogd risico op oogletsel

Dit is bijvoorbeeld het geval bij sporters die een contactsport uitoefenen of bij mensen die een beroep hebben waarbij de ogen gevaar lopen

Personalised Treatment

Personalised Treatment (PT)

De Personalised Treatment is een toevoeging op onze ooglaserbehandelingen. Hiermee worden alle kleine imperfecties die kenmerkend zijn voor jouw ogen volledig gecorrigeerd. Zo wordt het optimale zichtresultaat bereikt. Bovendien kan met de PT nachtblindheid geheel verdwijnen of voorkomen worden en wordt strooilicht ermee behandeld.

Monovisie leesbrilcorrectie

Monovisie leesbrilcorrectie

Als je een min-afwijking hebt en een leesbril, dan kan onze monovisie methode een oplossing zijn. De oogarts zorgt ervoor dat je met één oog goed in de verte kijkt en met het andere oog van dichtbij goed kunt zien. Na een monovisie leesbrilcorrectie kun je dus weer zowel veraf als dichtbij zonder bril en/of lenzen scherp zien.

Verschil ooglaserbehandelingen

Tussen bovenstaande ooglaserbehandelingen zitten verschillen ten aanzien van de techniek, het herstel en de eigenschappen van de ooglaserbehandelingen. In onderstaand schema is het herstel van de verschillende ooglaserbehandelingen overzichtelijk weergegeven. Lees meer over het verschil.

Verschil herstel oogslaserbehandelingen

INTRALASIK FEMTOSECTRANSPRKLASEK / PRK
Kans op wazig zicht4-5 uur2-5 dagen2 tot 3 weken
Zicht is optimaal1 week tot 3 maanden2 weken tot 3 maanden2 weken tot 3 maanden
NapijnIn de eerste uren na de behandeling kan lichte pijn worden ervaren2-5 dagen lichte napijn3 tot 5 dagen matige napijn
Weer aan het werk1-2 dagen6-7 dagenVanaf 7 dagen

Veilig ooglaseren bij Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren staat garant voor de beste zorg voor jouw ogen. Daarom zijn we een ZKN-gecertificeerde kliniek met alleen de modernste apparatuur. Ook zijn onze oogartsen NOG- en BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen. Lees meer over veilig ooglaseren.

Ben jij geschikt voor een ooglaserbehandeling?

Dit zijn onze minimale voorwaarden om in aanmerking te komen:

  • Je bent niet zwanger of net bevallen en geeft al 3 maanden geen borstvoeding meer.
  • Je gezondheid is over het algemeen goed, zonder medische klachten.
  • Je hebt geen oogaandoeningen, waaronder staar, netvliesafwijkingen of glaucoom.

Linker oog

-13
+10
0 Sterkte
0
-6
0 Cilinder

Rechter oog

-13
+10
0 Sterkte
0
-6
0 Cilinder

Leeftijd

0
99
18 Jaar

Jij bent waarschijnlijk geschikt voor ooglaseren!

Helaas we kunnen je ogen niet laseren.

Vergoedingen zorgverzekeraars