Ooglaserbehandelingen

Vision Ooglaseren staat garant voor de beste zorg voor jouw ogen. Daarom zijn we een ZKN-gecertificeerde kliniek met alleen de modernste apparatuur. Ook zijn onze oogartsen NOG- en BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen.

De Consumentenbond adviseert je ook om altijd naar een ZKN-gekeurde kliniek te gaan met alleen NOG-geregistreerde artsen.

Onze ooglaserbehandelingen vinden plaats in Amsterdam. Voor het vooronderzoek en de controles kun je óók in Eindhoven terecht.

TransPRK No touch-methode

De modernste ooglaserbehandeling is de TransPRK. Je ogen worden met deze methode door niets of niemand aangeraakt. Alles gebeurt door de laser zelf die 100% computergestuurd is. Dit op basis van een volledig 3D model van jouw ogen. De TransPRK bestaat uit één handeling die slechts 30 seconden duurt.

Wil je weten of je geschikt bent voor de TransPRK? Door een uitgebreid vooronderzoek weet je direct of jouw ogen geschikt zijn.

Lees meer over TransPRK >>

IntraLasik Femtosecond

ooglaserbehandelingen

Bij de IntraLasik Femtosecond-methode maakt de laser een flinterdun flapje in je hoornvlies. Hierna worden je ogen door de computergestuurde laser volledig gecorrigeerd.

Wereldwijd is dit de meest toegepaste ooglaserbehandeling. Door de zeer snelle hersteltijd zie je enkele uren na de behandeling weer helemaal scherp en ervaar je geen pijn meer. De behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Je komt in aanmerking bij sterktes tussen de -10 en +4,5 en cilinder tot 6.

Lees meer over IntraLasik >>

Lasek

Lasek ooglaserbehandeling

Bij de Lasek methode wordt de bovenste laag van het hoornvlies (epitheel) losgeweekt met alcohol. De behandeling wordt uitgevoerd bij:

  • een dun hoornvlies
  • droge ogen
  • een lage sterkte
  • een verhoogd risico op oogletsel

Dit is bijvoorbeeld het geval bij sporters die een contactsport uitoefenen of bij mensen die een beroep hebben waarbij de ogen gevaar lopen.

Lees meer over Lasek >>

Personalised Treatment (PT)

ooglaserbehandelingenDe Personalised Treatment is een toevoeging op onze ooglaserbehandelingen. Hiermee worden alle kleine imperfecties die kenmerkend zijn voor jouw ogen volledig gecorrigeerd. Zo wordt het optimale zichtresultaat bereikt.

Bovendien kan met de PT nachtblindheid geheel verdwijnen of voorkomen worden en wordt strooilicht ermee behandeld.

Lees meer over PT >>

Monovisie leesbrilcorrectie

Als je een min-afwijking hebt en een leesbril, dan kan onze monovisie methode een oplossing zijn.

De oogarts zorgt ervoor dat je met één oog goed in de verte kijkt en met het andere oog van dichtbij goed kunt zien. Na een monovisie leesbrilcorrectie kun je dus weer zowel veraf als dichtbij zonder bril en/of lenzen scherp zien.

Lees meer over de monovisie leesbrilcorrectie>>

Verschil ooglaserbehandelingen

Tussen bovenstaande ooglaserbehandelingen zitten verschillen ten aanzien van de techniek, het herstel en de eigenschappen van de ooglaserbehandelingen. Lees meer over verschil ooglaserbehandelingen.

Maak een afspraak

Wil jij weten welke behandeling bij jouw ogen past? Maak dan via onderstaand formulier direct een afspraak voor een uitgebreid vooronderzoek.