Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Dr. Jose Ramón Villada

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG-nummer: 49910550801)
Geregistreerd refractiechirurg bij NOG (certificaat)
European Society of Cataract and Refractive Surgery (ESCRS)
AGB code 03-031102

Refractiechirurg

Sinds oktober 2013 is dr. Villada werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren. Naast zijn werk als oogarts, voert hij onderzoek uit, geeft hij trainingen aan andere refractiechirurgen en geeft hij colleges over de refractiechirurgie op diverse Universiteiten in Europa.

Dr. Villada voltooide zijn studie medicijnen met als specialisatie oogheelkunde (Licenciatura en Medicina y Cirugía) aan de Universiteit van Madrid (1984). Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan als oogarts in Engeland in het Southport district General Hospital en het Knowsley Hospital.

Bij terugkomst in Spanje specialiseerde dr. Villada zich verder in de refractiechirurgie. Op dit vakgebied is dr. Villada in zowel Spanje als Nederland (1998) geregistreerd als specialist.

Publicaties

Dr. Villada is de eerste auteur van drie boeken over de refractiechirurgie en hij heeft ruim 30 artikelen gepubliceerd in peer-review journals. Daarnaast presenteerde dr. Villada meer dan 100 artikelen tijdens internationale congressen. Al het wetenschappelijk onderzoek waar dr. Villada aan heeft meegewerkt vind je hier.

Ervaringen

Arjan:

“Ik heb voor Vision Ooglaseren gekozen door het verhaal tijdens het vooronderzoek. Een arts die veel behandelingen heeft uitgevoerd, zeer grondig te werk gaat en alleen behandelt als hij zeker weet dat hij de patiënt kan helpen. Daarnaast een helder verhaal met ruimte voor vragen gedurende de eerste kennismaking. Apparatuur komt zeer betrouwbaar over, al is dit voor een leek misschien wat vreemd. Wel wennen was het weer krijgen van fatsoenlijk zicht, maar het was de moeite zeker waard!”