Onze artsen

Onze oogartsen dr. Jose Ramon Villada en drs. Javier Martínez de Aragón behoren tot de meest ervaren en gerespecteerde oogartsen van Nederland.

De artsen zijn in het bezit van een BIG-Registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn NOG-geregistreerd (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap). Vision Ooglaseren is de voordeligste kliniek die zowel het ZKN-keurmerk heeft als artsen die allemaal aan de juiste kwaliteitseisen voldoen.

dr villada artsen Vision Ooglaseren

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Naast zijn werk als oogarts, voert hij onderzoek uit, geeft hij trainingen aan andere refractiechirurgen en geeft hij colleges over de refractiechirurgie op diverse Universiteiten in Europa.

Lees meer

dr Martinez artsen Vision Ooglaseren

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Hij volgde de opleiding tot oogarts in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam (AMC) en studeerde in 2012 af. Hij heeft veel ervaring opgedaan als refractiechirurg o.a. bij Care Vision en Bergman Clinics.

Lees meer