Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Maak kennis met onze oogartsen

Onze oogartsen behoren tot de meest gerespecteerde refractiechirurgen van Nederland. Onze refractiechirurgen voeren niet alleen ooglaserbehandelingen uit, ze onderzoeken ook voortdurend technieken om onze ooglaserbehandelingen te verbeteren. Daarnaast leiden zij ook andere oogartsen op tot refractiechirurg.

Onze refractiechirurgen zijn in het bezit van een BIG-Registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn aangesloten bij het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Naast zijn werk als oogarts, voert hij onderzoek uit, geeft hij trainingen aan andere refractiechirurgen en geeft hij colleges over de refractiechirurgie op diverse Universiteiten in Europa. Sinds oktober 2013 is dr. Villada werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren.

Oogarts Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Hij volgde de opleiding tot oogarts in het Academisch Medisch Centrum (AMC) en studeerde in 2012 af. In Valencia (Spanje) heeft drs. Martínez de Aragón zijn opleiding tot refractiechirurg genoten. Hij heeft veel ervaring opgedaan als refractiechirurg o.a. bij Care Vision en Bergman Clinics.

Oogarts Drs. Oscar Paling

Drs. Oscar Paling

Drs. Paling heeft ervaring opgedaan als oogarts bij het UMC Utrecht en het Rivierenland ziekenhuis. Daarna is hij zich gaan specialiseren in de orbita, oculoplastiek en refractiechirurgie. Drs. Paling is sinds 2018 werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren.