Maak kennis met onze oogartsen

Onze oogartsen dr. Jose Ramon Villada en drs. Javier Martínez de Aragón behoren tot de meest ervaren en gerespecteerde refractiechirurgen van Nederland. Daarnaast hebben wij oogarts drs. Koorosh Faridpooya onlangs als Refractiechirurg aan ons team mogen toevoegen.

De refractiechirurgen dr. Jose Ramon Villada en drs. Javier Martínez de Aragón zijn in het bezit van een BIG-Registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn NOG-geregistreerd (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap). Vision Ooglaseren is de voordeligste kliniek die zowel het ZKN-keurmerk heeft als refractiechirurgen die allemaal aan de juiste kwaliteitseisen voldoen.

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada heeft al meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen succesvol uitgevoerd. Naast zijn werk als oogarts, voert hij onderzoek uit, geeft hij trainingen aan andere refractiechirurgen en geeft hij colleges over de refractiechirurgie op diverse Universiteiten in Europa. Sinds oktober 2013 is dr. Villada werkzaam als oogarts bij Vision Ooglaseren en sinds 2014 ook als Medisch Directeur.

Lees meer

Oogarts Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón is een vooraanstaand professional in de wereld van de refractiechirurgie. Hij volgde de opleiding tot oogarts in het Academisch Medisch Centrum (AMC) en studeerde in 2012 af. In Valencia (Spanje) heeft Drs. Martínez de Aragón zijn opleiding tot refractiechirurg genoten. Hij heeft veel ervaring opgedaan als refractiechirurg o.a. bij Care Vision en Bergman Clinics.

Lees meer

Oogarts Drs. K. Faridpooya

Drs. K. Faridpooya

Drs. K. Faridpooya is een gerespecteerd oogarts. Hij werkt sinds 2010 als netvliesspecialist in het Oogziekenhuis in Rotterdam. In 2017 is drs. K. Faridpooya als refractiechirurg bij Vision Ooglaseren begonnen. Wij zijn enorm trots dat wij hem aan ons team mogen toevoegen.

Lees meer