IntraLasik Femtosecond-ooglaseren

Heb je wel eens nagedacht over een ooglaserbehandeling? Volg het voorbeeld van miljoenen mensen en verbeter je zicht met een levensveranderende, veilige en betaalbare ooglaserbehandeling.

Waarom Vision Ooglaseren?

Wij zijn één van de meest toonaangevende ooglaserklinieken in Nederland die in staat zijn je ogen veilig te corrigeren. Je hebt maar één paar ogen, dus niemand hoeft je te herinneren aan het belang van je beslissing om je ogen te laseren. Bij Vision Ooglaseren kan je gerust zijn dat je in veilige handen bent. Wij werken samen met de meest ervaren oogartsen van Nederland en voeren de meest geavanceerde manier van ooglaseren uit.

IntraLasik Femtosecond-ooglaserbehandeling

Intralasik femtosecondDe modernste en veiligste manier van ooglaseren is de IntraLasik Femtosecond-methode; een volledig computergestuurde ooglaserbehandeling. Er wordt gebruik gemaakt van ’s werelds meest precieze lasertechnologie. De computer is in staat een flinterdun flapje te maken in het hoornvlies en vervolgens wordt met de Schwind Amaris Excimer-laser de oogafwijking gecorrigeerd. Daarna wordt het flapje teruggelegd, waardoor het oppervlak snel zal genezen. Het rechterplaatje is de IntraLasik Femtosecond, links de verouderde methode.

Resultaat en herstel

Door deze zeer verfijnde techniek ligt de voorspelbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid van de ooglaserbehandeling op een hoog niveau. Momenteel komt van alle sterktes 95% na één ooglaserbehandeling op nul uit met een zicht van 100% of meer. Na afloop van de behandeling kun je een vervelend gevoel ervaren, dit verdwijnt weer na een paar uur. Binnen 48 uur heb je het volledig zicht terug en kan je je normale ritme weer oppakken.

Ooglaservooronderzoek

Om te kijken of je in aanmerking komt voor ooglaseren, adviseren wij je een afspraak te maken voor een vrijblijvend vooronderzoek. Tijdens het vooronderzoek worden een aantal oogmetingen gedaan om te kijken of wij je ogen kunnen behandelen. Let wel op dat je voor een vooronderzoek even geen lenzen draagt. Zachte lenzen mag je één week niet dragen en harde lenzen drie weken niet.