Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.6 uit 5

0800 777 8 777 |

UPDATE | Maatregelen coronavirus Vision Ooglaseren

Geplaatst op: 1 april 2020

Naar aanleiding van de verlenging van de corona-maatregelen vanuit het kabinet willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en de veiligheid van cliënten, bezoekers en medewerkers blijven waarborgen.

Vision Ooglaseren heeft daarom besloten in de periode tot en met dinsdag 28 april alle vooronderzoeken en behandelingen te stoppen. We kunnen ons voorstellen dat je een vraag hebt, daarom staan hieronder de veelgestelde vragen.

Ik heb een afspraak voor een controle, vooronderzoek of behandeling in de periode tot en met 28 april, wat betekent dit voor mijn afspraak?
Als je een afspraak hebt staan voor de maandcontrole, dan blijft deze staan. Voor spoedzorg blijven we ook open. Overige controleafspraken (3 maanden en 1 jaar) worden zoveel mogelijk omgezet naar een telefonisch consult. Vooronderzoeken en behandelingen worden verplaatst naar een datum na 28 april. Medewerkers van Vision Ooglaseren nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om deze afspraak te verplaatsen. Je hoeft niet zelf contact op te nemen.

Heb je verkoudheidsklachten, hoest je, heb je koorts of last van benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Vision Ooglaseren te komen. Neem voor de afspraak telefonisch contact met ons op.

Ik heb een afspraak of behandeling na 28 april, gaat deze door?
Ja, deze ingeplande afspraak of behandeling gaat door.

Ik heb onlangs een behandeling gehad en ervaar klachten, wat kan ik doen?
Heb je vragen of maak je je zorgen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via 0800 – 777 8 777.

Mocht het nodig zijn ’s avonds of in het weekend contact op te nemen, dan kun je gebruik maken van ons noodnummer. Het noodnummer, inclusief toelichting wanneer je hier gebruik van kunt maken, vind je in de informatiebrochure die je eerder van ons ontvangen hebt.

Vision Ooglaseren blijft open voor spoedzorg, wat betekent dat?
Het kan soms voorkomen dat er na de behandeling een complicatie optreedt. Vision Ooglaseren waarborgt de continuïteit van zorg en is daarom ook t/m 28 april in spoedsituaties bereikbaar voor de nodige zorg.

Ik wil graag een vooronderzoek boeken, is dat mogelijk?
Het is nog altijd mogelijk om je aan te melden voor een vooronderzoek. Je wordt door ons gebeld om een afspraak te maken na 28 april.

Wat gebeurt er met mijn afspraak als er een eventuele lockdown komt in Nederland?
Deze afspraak gaat bij een eventuele lockdown vooralsnog gewoon door. Mocht deze situatie veranderen, dan word je uiteraard telefonisch door ons op de hoogte gesteld.

Ik heb vragen over het coronavirus. Waar kan ik terecht?
Voor alle actuele informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van RIVM. Ook kun je terecht bij het landelijke publieksinformatienummer voor vragen over werk, vakantie en school: 0800 – 1351.

Vision Ooglaseren volgt de dagelijkse ontwikkelingen op de voet en anticipeert hier tijdig op. De wijze waarop Vision Ooglaseren omgaat met het coronavirus blijven we actief communiceren op onze website en via onze Facebookpagina.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 0800 – 777 8 777
E-mailadres: info@vision-ooglaseren.nl

Maandag
08:30 – 17:30 uur
Dinsdag08:30 – 17:30 uur
Woensdag08:30 – 17:30 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur
Vrijdag08:30 – 17:30 uur