Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Maatregelen coronavirus Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren open tijdens lockdown

Laatste update: 15-12-2020

Vision Ooglaseren is en blijft open voor alle controles, vooronderzoeken en behandelingen. Ook tijdens de op 15 december ingestelde lockdown.

Als contactberoep in de medisch zorg is Vision Ooglaseren uitgezonderd binnen het pakket aangescherpte coronamaatregelen van de overheid. Ook goed om te weten dat het openblijven aansluit bij de richtlijnen van onze branchevereniging ZKN.

We hebben diverse veiligheidsmaatregelen in de kliniek getroffen en instructies voor jou als cliënt uitgewerkt. Jij ontvangt deze per mail voorafgaand aan je afspraak. Daarnaast is het belangrijk de instructies aan de balie op te volgen.

Wat moet ik doen als ik gezondheidsklachten heb?
Heb je verkoudheidsklachten, hoest je, heb je koorts of last van benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Vision Ooglaseren te komen. Heb je een huisgenoot met benauwdheidsklachten of koorts, dan verzoeken wij je eveneens niet te komen. Neem voor de afspraak telefonisch contact met ons op.

Moet ik een mondkapje dragen?
Ja, iedereen draagt tijdens het gehele bezoek in de kliniek een mondkapje. Heb je een eigen mondkapje? Dan vragen we je deze mee te nemen en voor binnenkomst op te zetten.

Ik heb onlangs een behandeling gehad en ervaar klachten, wat kan ik doen?
Heb je vragen of maak je je zorgen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via 0800 – 777 8 777.

Mocht het nodig zijn ’s avonds of in het weekend contact op te nemen, dan kun je gebruik maken van ons noodnummer. Het noodnummer, inclusief toelichting wanneer je hier gebruik van kunt maken, vind je in de informatiebrochure die je eerder van ons ontvangen hebt.

Ik wil graag een vooronderzoek boeken, is dat mogelijk?
Het is altijd mogelijk je aan te melden voor een vooronderzoek. Je wordt door ons gebeld om een afspraak te maken.

Ik heb vragen over het coronavirus. Waar kan ik terecht?
Voor alle actuele informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van RIVM. Ook kun je terecht bij het landelijke publieksinformatienummer voor vragen over werk, vakantie en school: 0800 – 1351.

Vision Ooglaseren volgt de dagelijkse corona-ontwikkelingen op de voet. Onze website is altijd actueel. Check ook Facebook voor onze laatste updates.

Bedankt voor je medewerking en begrip. Graag tot snel in onze kliniek.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 0800 – 777 8 777
E-mailadres: info@vision-ooglaseren.nl

Maandag
08:30 – 17:30 uur
Dinsdag08:30 – 17:30 uur
Woensdag08:30 – 17:30 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur
Vrijdag08:30 – 17:30 uur