Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Maatregelen coronavirus Vision Ooglaseren

Vision Ooglaseren is open

Laatste update: 01-10-2020

Vision Ooglaseren is open voor controles, vooronderzoeken en behandelingen. We hebben alles in het werk gesteld om zo veilig mogelijk te werken binnen de randvoorwaarden van de overheid en verwelkomen jou dan ook graag.

We hebben diverse maatregelen in de kliniek getroffen en instructies voor jou als cliënt uitgewerkt. Jij ontvangt deze instructies van ons voorafgaand aan je afspraak. Daarnaast is het belangrijk de instructies aan de balie op te volgen. Bedankt voor je medewerking en begrip en tot snel in onze kliniek!

Wat moet ik doen als ik gezondheidsklachten heb?
Heb je verkoudheidsklachten, hoest je, heb je koorts of last van benauwdheid, dan verzoeken wij je niet naar Vision Ooglaseren te komen. Heb je een huisgenoot met benauwdheidsklachten of koorts, dan verzoeken wij je eveneens niet te komen. Neem voor de afspraak telefonisch contact met ons op.

Moet ik een mondkapje dragen?
Ja, iedereen draagt tijdens het gehele bezoek in de kliniek een mondkapje. Heb je een eigen mondkapje? Dan vragen we je deze mee te nemen en voor binnenkomst op te zetten.

Ik heb onlangs een behandeling gehad en ervaar klachten, wat kan ik doen?
Heb je vragen of maak je je zorgen, dan kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur via 0800 – 777 8 777.

Mocht het nodig zijn ’s avonds of in het weekend contact op te nemen, dan kun je gebruik maken van ons noodnummer. Het noodnummer, inclusief toelichting wanneer je hier gebruik van kunt maken, vind je in de informatiebrochure die je eerder van ons ontvangen hebt.

Ik wil graag een vooronderzoek boeken, is dat mogelijk?
Het is altijd mogelijk je aan te melden voor een vooronderzoek. Je wordt door ons gebeld om een afspraak te maken.

Ik heb vragen over het coronavirus. Waar kan ik terecht?
Voor alle actuele informatie over het coronavirus verwijzen we je naar de website van RIVM. Ook kun je terecht bij het landelijke publieksinformatienummer voor vragen over werk, vakantie en school: 0800 – 1351.

Vision Ooglaseren volgt de dagelijkse ontwikkelingen op de voet en anticipeert hier tijdig op. De wijze waarop Vision Ooglaseren omgaat met het coronavirus blijven we actief communiceren op onze website en Facebook.

Telefonische bereikbaarheid

Telefoonnummer: 0800 – 777 8 777
E-mailadres: info@vision-ooglaseren.nl

Maandag
08:30 – 17:30 uur
Dinsdag08:30 – 17:30 uur
Woensdag08:30 – 17:30 uur
Donderdag08:30 – 17:30 uur
Vrijdag08:30 – 17:30 uur