Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

ZKN-gecertificeerde ooglaserkliniek

ZKN

Sinds 2009 is Vision Ooglaseren trotse drager van het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). In oktober 2020 is Vision Ooglaseren voor de elfde keer op rij succesvol gecertificeerd op de naleving van de strenge kwaliteit- en veiligheidsnormen van ZKN. Dit keurmerk geeft je de garantie op de hoogste kwaliteit van je ooglaserbehandeling: van het vooronderzoek, de ooglaserbehandeling tot aan de controles. Ook de Consumentenbond adviseert je om naar een ooglaserkliniek te gaan met het ZKN-keurmerk.

Wij krijgen het ZKN-keurmerk niet zomaar. Ieder jaar vindt er een audit plaats door het ZKN om te zien of Vision Ooglaseren nog steeds voldoet aan de strenge eisen. Wij voldoen hier al tien jaar op rij aan. Dit houdt in dat er bij ons altijd medisch specialisten werken en de ooglaserkliniek en apparatuur hygiënisch en veilig zijn. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je ooglaserbehandeling veilig wordt uitgevoerd. Ook heb je niet te maken met lange wachttijden: je kunt snel bij ons terecht. Verder scoren wij hoog op klanttevredenheid. Kortom: je ooglaserbehandeling is van het hoogste niveau.

Kies voor een ZKN gekeurde ooglaserkliniek

Waarom? Omdat je dan zeker weet dat de ooglaserkliniek ervaren en betrouwbaar is. Hieronder 5 redenen om voor een ZKN gekeurde kliniek te kiezen:

  1. Hoge kwaliteit medische zorg
  2. Innovatieve behandelmethoden
  3. Korte of geen wachttijden
  4. Persoonlijke aandacht
  5. Uitstekende service en nazorg

Bekijk de video voor meer informatie.