Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Kwaliteitsgarantie

Als je je ogen wilt laten laseren dan doe je er goed aan om te kijken of de ooglaserbehandeling veilig wordt uitgevoerd. Maar hoe controleer je dit? De veiligheid van een ooglaserbehandeling wordt door 3 factoren bepaald: de kwaliteit van de ooglaserkliniek in zijn geheel, de gebruikte ooglasertechniek en de expertise van de refractiechirurg. Lees hier meer over het ZKN-keurmerk, het BIG register en het NGRC.

ZKN

ZKN-gecertificeerd

Je weet dat je goed zit bij een kliniek met het ZKN-keurmerk. Zelfstandige klinieken met dit keurmerk garanderen namelijk de beste medische zorg: van de ooglaserbehandeling tot aan de nazorg. Vision Ooglaseren heeft het ZKN-keurmerk.

BIG-Register

BIG

Het BIG register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg. In het register kun je controleren of je met een kundige zorgverlener te maken hebt. Onze oogartsen zijn BIG geregistreerd.

NGRC

NGRC

Het Nederlands Gezelschap Refractie Chirurgie (NGRC) bewaakt de kwaliteit en veiligheid van refractiechirurgie. Hieronder vallen ook ooglaserbehandelingen. De artsen van Vision Ooglaseren zijn lid van het NGRC.