Vision Ooglaseren gaat vanaf 23 maart verder onder de naam FYEO. We veranderen van naam en breiden onze locaties en productaanbod uit. Voor jou als cliënt verandert verder niks.
ExtraLens implantatie bij Vision Ooglaseren - Vision Ooglaseren

Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 0 uit 5

0800 777 8 777 |

ExtraLens implantatie bij Vision Ooglaseren

In sommige gevallen is ooglaseren niet mogelijk. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat het hoornvlies te dun is of omdat de sterkteafwijking te groot is. Als tijdens het vooronderzoek is gebleken dat je geen goede kandidaat bent voor ooglaseren, kan een ExtraLens implantatie een heel goed alternatief zijn.

Bij een ExtraLens implantatie plaatst de oogchirurg een kunstlensje voor de natuurlijke ooglens. Het is als het ware een contactlens ín je oog in plaats van óp je oog. De lens gaat een leven lang mee en corrigeert het zicht op afstand. ExtraLens implantatie is een veel toegepaste en bovenal pijnloze methode om een oogafwijking te corrigeren.

Een belangrijk verschil met ooglaseren is dat het een omkeerbaar proces is; er verandert niets aan de anatomie van je oog. Het blijft altijd mogelijk om de lens weer te laten verwijderen. Omdat de resultaten extreem goed te voorspellen zijn en de herstelperiode minimaal is, wint deze vorm van brilvervangende chirurgie snel aan populariteit.

Voordelen ExtraLens

  • Perfect alternatief als je niet geschikt bent voor ooglaseren.
  • Mogelijk bij hoge sterktes.
  • Mogelijk bij een dun hoornvlies.
  • Pijnloze behandeling.
  • Zeer snel herstel.

Nadelen ExtraLens

  • Prijziger dan ooglaseren.

Er zijn verschillende typen ExtraLens. Zo werken we met Visian ICL en ArtiLens. Welke lens het meest geschikt is voor jouw ogen kun je het best bespreken met de oogarts aan de hand van de resultaten uit het vooronderzoek.

ExtraLenzen zijn ideaal voor hogere sterkte- en cilinderafwijkingen en ook een uitstekend alternatief wanneer blijkt dat jouw hoornvlies te dun is voor een ooglaserbehandeling

Behandelingen – prijs per oogTarief vanaf
VooronderzoekGratis
ExtraLens€ 2195,-
Toeslag hoge sterkte >-6.00 of >+2,75€ 395,-
Toeslag cilinder€ 395,-
Toeslag MonovisionGratis