Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Boek je vooronderzoek

Gratis vooronderzoek: eerlijk & oprecht

Maak nu een afspraak voor een gratis uitgebreid ooglaservooronderzoek. Wij beantwoorden al je vragen en vertellen je meteen of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

  • Op elk moment van de dag scherp zicht
  • Geen gesleep met lenzen en vloeistof als je onderweg bent
  • Goedkoper dan lenzen
  • Minder kans op ontstekingen dan bij lenzen
  • Nooit meer zoeken naar je bril

Meest recente beoordeling op

Trustpilot score
Robin | 25-10-2020
Een hele fijne ervaring met Vision....
Een hele fijne ervaring met Vision. Vanaf de eerste afspraak, tot de laatste was het fijn contact met Vision. Alles werd duidelijk uitgelegd, er werd vaak gevraagd of ik nog vragen had. Ik heb het geluk gehad dat ook de operatie en napijn heel erg meeviel. Ze bereiden je voor op het ergste scenario; dit hoeft echter niet zo te zijn blijkt dus. Nu 4 maanden verder ben ik inmiddels bijna gewend geraakt aan het geen bril dragen! Kortom; ik kan dit aan de hand van mijn ervaring niemand afraden. Ze staan goed bekend onder opticiens, en ook bij andere klanten....
Trustpilot score
Mark Koll | 23-10-2020
Alles prima geregeld...
Alles prima geregeld. Van voortraject tot nabehandeling persoonlijk en professioneel....
Trustpilot score
Lucas W | 21-10-2020
Haarscherp zicht dankzij Vision Oog...
In Maart 2020 heb ik een TransPRK behandeling ondergaan bij Vision Ooglaseren. De maand voordien had ik eerst uitgebreid de informatie van de website gelezen. De hoeveelheid informatie en getuigenissen vond ik erg prettig. Hierdoor wist ik wat me te wachten stond bij de vooronderzoeken en kon ik meteen gerichte vragen stellen. Het personeel van zowel de vestiging in Eindhoven (Vooronderzoeken en controles) als die in Amsterdam (Laserbehandeling) waren uitermate vriendelijk en namen uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ook waren ze erg open en eerlijk over mogelijke risico's van ooglaseren. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken. Uit de vooronderzoeken bleek dat ik goedgekeurd was voor de TransPRK behandeling en in Maart ben ik behandeld. Persoonlijk vond ik de behandeling pijnloos en ik voelde me zeer op mijn gemak doordat de arts rustig uitleg gaf wat er gebeurde tijdens de behandeling. Hierdoor voelde ik me steeds in controle over de behandeling. De periode na de behandeling verliep ook voorspoedig. Mijn zicht is inmiddels perfect en ik ben nog iedere dag dankbaar dat ik deze behandeling heb ondergaan....