Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Boek je vooronderzoek

Gratis vooronderzoek: eerlijk & oprecht

Maak nu een afspraak voor een gratis uitgebreid ooglaservooronderzoek. Wij beantwoorden al je vragen en vertellen je meteen of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

  • Op elk moment van de dag scherp zicht
  • Geen gesleep met lenzen en vloeistof als je onderweg bent
  • Goedkoper dan lenzen
  • Minder kans op ontstekingen dan bij lenzen
  • Nooit meer zoeken naar je bril

Meest recente beoordeling op

Trustpilot score
Michiel Seignette | 03-08-2020
Zeer deskundig...
Alweer 4 jaar geleden mijn ogen laten laseren bij Vision en nog steeds erg blij met het resultaat. Zeer deskundig geholpen in elke fase van de behandeling. Bovendien is de benadering van het personeel erg fijn, je merkt gelijk dat je hier in goede handen bent....
Trustpilot score
Koen Thijssen | 25-07-2020
Trans-PRK behandeling...
Ik heb mij ogen laten laseren met de Trans-PRK methode. Beide ogen hadden een sterkte van -4.00. De vooronderzoeken gaven een vertrouwd en professioneel gevoel. Tijdens de behandeling werd er goed voor mij gezorgd. Er werd rekening gehouden met de angst en spanning die je van te voren hebt. Verder werd door de arts tijdens de behandeling verteld wat je kan verwachten. Tijdens de behandeling werd er een beetje verteld wat er gebeurde wat ik erg fijn vond. Direct na de behandeling werd ik weer opgevangen door een medewerker en die bracht je naar een kamer om bij te komen van de behandeling. Hier werd weer gezorgd dat je op je gemak bent voordat je terug naar huis gaat....
Trustpilot score
Teun Koenen | 23-07-2020
Ik ben heel proffesioneler geholpen...
Ik ben heel proffesioneler geholpen bij vision. Ik heb zelf een week nodig gehad na de behandeling voor ik weer goed kon zien. Een aanrader voor iedreen...