Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Boek je vooronderzoek

Gratis vooronderzoek: eerlijk & oprecht

Maak nu een afspraak voor een gratis uitgebreid ooglaservooronderzoek. Wij beantwoorden al je vragen en vertellen je meteen of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.

  • Op elk moment van de dag scherp zicht
  • Geen gesleep met lenzen en vloeistof als je onderweg bent
  • Goedkoper dan lenzen
  • Minder kans op ontstekingen dan bij lenzen
  • Nooit meer zoeken naar je bril

Meest recente beoordeling op

Trustpilot score
Gerben Boomaars | 09-09-2020
Vandaag vooronderzoek gehad in…...
Vandaag vooronderzoek gehad in Eindhoven bij Vision. Hele aardige dames stelden me snel op mijn gemak. Daarna kwamen er wat testen en na wat wachten (de testresultaten moesten goed bekeken worden) werd ik terug geroepen voor de uitslag. Deze uitslag was negatief. Voor mij zit laseren er niet in. Marian was daar heel eerlijk in... Het was jammer maar ik vond het een eerlijke conclusie. Voor mij dus een super ervaring....
Trustpilot score
Kim Cramer | 27-08-2020
Trans PKR met PT...
Op 16 juli 2020 een Trans PKR behandeling met PT (personalised treatment voor optimaal zicht) gehad. De communicatie en uitleg is heel duidelijk, ik had een prettig en veilig gevoel bij de mensen in de kliniek. Het laseren zelf is heel snel gedaan (45 seconden per oog), daarna kun je even rustig bijkomen in een kamertje waar een medewerker je in de gaten houdt. Van mijn linker oog had ik totaal geen last. Mijn rechter oog was wel vervelend (tranen,steken,krassen pijnscheuten) meteen toen ik in de auto onderweg naar huis zat, tot 2 dagen erna. Je krijgt voor de eerste 4 dagen een pijnstiller mee waarbij ze je op het hart drukken deze in te nemen ook al heb je op dat moment nog geen pijn. Als je geen partner of hulp hebt zijn de eerste 2 dagen wel even behelpen want het liefste houdt je je ogen dicht en neem je zoveel mogelijk rust. Maar verder ben je snel hersteld en is me de behandeling heel erg meegevallen. Op dag 5 had ik controle en werden de bandagelenzen verwijderd. Het kan 3 maanden duren voordat je zicht helemaal stabiel is, in deze periode zit ik nog. Mijn ervaring is dat het zicht na 2 weken weer scherp genoeg is om normaal tv te kunnen kijken en auto rijden (dit mag al na 1 week, het zicht gaat de eerste tijd nog een beetje op en af)....
Trustpilot score
Dhr.. Schoordijk | 25-08-2020
Super gedaan en uitstekende resulta...
Super gedaan en uitstekende resultaten...