Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Geniet volop van de zomer zonder bril of lenzen

Geplaatst op:

Geniet jij ook van de zomer? De drie maanden van het jaar met het lekkerste weer, de meeste buitenactiviteiten en veel gezelligheid. Na een ooglaserbehandeling hoef je tot aan een leesbril niet meer om te kijken naar je bril of lenzen. Dit is vooral makkelijk tijdens de zomermaanden.

Zomer zonder bril of lenzen

#1 Bagage

Je gaat misschien op vakantie. Je bril, lenzen, brillendoekjes en lenzenvloeistoffen moeten allemaal mee. Vergeten of kwijtraken wil je écht niet, anders moet je straks in bijvoorbeeld Spanje op zoek naar ‘’líquido de la lente’’ (lenzenvloeistof).

#2 Zonnebrand

De zon schijnt fel en het is 30 graden. Uiteraard smeer je zonnebrandcrème om je huid gezond te houden. Vergeet daarna niet je handen goed te wassen want voor je het weet is er zonnebrand onder je contactlenzen of op je brillenglazen gekomen.

#3 Vuiltjes

Doordat je in de zomer vaker buiten bent zijn je ogen kwetsbaarder voor kleine onderdelen. Zoals zandkorrels in je oog als je je strandlaken uitklopt, tijdens het beachvolleyballen of balletje slaan met de bekende beach tennis rackets. Of als je gevoelig bent voor hooikoorts en je ogen rood en geïrriteerd zijn door de ronddwarrelende pollen die in je ogen terecht zijn komen.

#4 Water

Tijdens warme periodes is het heerlijk verkoeling te zoeken in het zwembad of de zee. Zwemmen is toch lastiger met bril of lenzen. Uiteraard geldt dit ook voor onderwateractiviteiten zoals snorkelen en diepzeeduiken.

#5 Zonnebril

Als je een bril draagt heb je misschien ook een zonnebril op sterkte of overzetzonnebril. Een zonnebril op sterkte is duurder in aanschaf vergeleken met standaard zonnebrillen. Vooral bij verschillende zomeroutfits, is het leuk vaker te kunnen wisselen van zonnebril.

Na het laseren van je ogen, heb je deze ongemakken van je bril of lenzen niet meer. Lijkt je dat fijn? Boek nu je vooronderzoek en geniet nog meer van jouw zomer.