Waarom zou u uw ogen laten laseren?

In de laatste jaren heeft de techniek op het gebied van ooglaseren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Tussen de eerste ooglaserbehandelingen en de ooglaserbehandelingen van tegenwoordig zit een groot verschil van kwaliteit en veiligheid. De voordelen en risico’s van een ooglaserbehandeling worden hieronder duidelijk gemaakt.

Voordelen ooglaserbehandeling

Het succes van een ooglaserbehandeling is afhankelijk van de expertise en ervaring van de oogarts. Vision ooglaseren werkt samen met zeer ervaren en gecertificeerde oogartsen. Het zal u niet verbazen: de meest voorkomende reden voor een ooglaserbehandeling is om voorgoed verlost te zijn van een bril of contactlenzen. Wilt u ook sporten zonder rekening te houden met uw bril of ‘s ochtends wakker worden en gelijk scherp kunnen zien? Dan is een ooglaserbehandeling echt iets voor u. Het snelle herstel en het onmiddellijke resultaat zijn voordelen van een ooglaserbehandeling. Een ooglaserbehandeling is een pijnloze ingreep en u kunt na de behandeling en de controle direct naar huis.

Risico’s van het ooglaseren

Vision Ooglaseren maakt gebruik van de nieuwste ooglaser apparatuur, de Technolas 217P. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur kan Vision Ooglaseren een zeer hoge kwaliteit garanderen. De Technolas 217P voert alle ooglaserbehandelingen nog preciezer en veiliger uit. Minder dan 1% van onze klanten heeft na het ooglaseren een nabehandeling nodig. De kosten van nabehandelingen komen voor rekening van Vision Ooglaseren. U krijgt dus levenslange zichtgarantie op uw ooglaserbehandeling.

Veilig uw ogen laseren

Het oogartsenteam van Vision Ooglaseren bestaat uit zeer ervaren oogartsen, het team heeft al meer dan 60.000 succesvolle ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Momenteel wordt de IntraLase ooglaserbehandeling verkozen boven de traditionele Lasik methode. De IntraLase methode is 100% mesvrij en volledig computer gestuurd, de kans op complicaties is hierdoor tot het minimum beperkt.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling? Boek dan hier uw ooglaser vooronderzoek in en onze consulenten nemen contact met u op.