Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

In het voorjaar van 2021 wordt Vision Ooglaseren: FYEO

Geplaatst op:

Geplaatst op: 11-01-2021

Vorig jaar hebben we in juli laten weten dat de overname van Vision Ooglaseren door FYEO Medical beklonken is. Beide klinieken werken sindsdien nauw samen en de volgende stap is om in het voorjaar van 2021 verder te gaan onder één naam: FYEO. Als dé gespecialiseerde oogkliniek van Nederland leveren we met ruim honderd medewerkers het meest uitgebreide palet aan refractiechirurgie: van ooglaseren tot lensimplantaten.

In het voorjaar van 2021 wordt Vision Ooglaseren: FYEO

We hebben met FYEO een mooie toekomst voor ogen en dat willen we uitstralen. Samen treden we binnenkort naar buiten in een geheel nieuwe uitstraling: alle locaties in dezelfde stijl en samen één website, brochure, representatie, promotiecampagne en werving. Behandelde cliënten spelen hierin een belangrijke rol. Dat geeft nieuwe cliënten vertrouwen. En vertrouwen is waar we voor staan, tot in de kleinste details.

Samen sterk met FYEO

Locaties FYEO 2021

FYEO staat voor ‘For Your Eyes Only’. Met FYEO nemen de twee klinieken van FYEO Medical in Eersel en Breda en de twee klinieken van Vision Ooglaseren in Amsterdam en Eindhoven de volgende stap. Vision Ooglaseren bestaat al ruim 15 jaar en heeft altijd voor veilige, vertrouwde en betaalbare behandelingen gestaan. Dit blijven we doen. Door onze krachtenbundeling met nog meer expertise en nog meer mogelijkheden voor jou. We voegen namelijk lensimplantatie toe. Als tijdens je vooronderzoek blijkt dat je geen goede kandidaat bent voor ooglaseren, kan een ExtraLens implantatie een goed alternatief voor je zijn. Daarnaast verbeteren we onszelf continu omdat we haarscherp voor ogen hebben wat cliënten willen of naar op zoek zijn. We blijven te allen tijde kritisch op onze eigen prestatie.

Veranderingen voor Vision Ooglaseren

We veranderen van naam en breiden ons productaanbod uit. Verder verandert er weinig voor jou als cliënt van Vision Ooglaseren. Gemaakte afspraken blijven staan en alle bestaande medewerkers en bestaande locaties van Vision Ooglaseren gaan mee naar FYEO. Ben je in het verleden of recent bij Vision Ooglaseren behandeld en heb je een vraag? Je kunt altijd bij ons terecht. Jouw specialist blijft jouw specialist. In het voorjaar van 2021 krijgen we een nieuwe website en een nieuwe uitstraling in de kliniek. Hiervan brengen we je uiteraard tijdig op de hoogte. Tot die tijd kun je contact met ons blijven opnemen via onze website, ons e-mailadres info@vision-ooglaseren.nl of ons telefoonnummer 0800-7778777. Onze bestaande ooglaserbehandelingen: de TransPRK, de IntraLASIK Femtosecond en de Lasek/PRK, blijven. Vanaf het voorjaar van 2021 voegen we alvast de ExtraLens implantatie en de ReLEx SMILE ooglaserbehandeling toe aan ons productaanbod. Ben je geïnteresseerd in één van deze behandelingen? Kom alvast langs voor een vooronderzoek om de mogelijkheden te bespreken.