Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Vision Ooglaseren positief over resultaat Consumentenbond

Geplaatst op:

In de februari-editie van de Consumentengids is een vergelijkend artikel gepubliceerd omtrent ooglaserklinieken in Nederland. Doel van dit artikel: de consument op een onafhankelijke manier informeren omtrent oogklinieken en ooglaserbehandelingen. Vision Ooglaseren is samen met ongeveer 30 andere klinieken onderzocht. In het kliniekoverzicht scoort Vision Ooglaseren perfect!


Het artikel van de Consumentenbond geeft inzicht in wat klinieken aanbieden en welke belangrijke informatie op de website moet worden vermeld volgens de Consumentenbond. Ruim 30 klinieken hebben vragenlijsten ingevuld, zijn onderzocht en zijn compleet door de mangel gegaan. Maar waar moet de consument nu eigenlijk op letten als hij of zij een ooglaserkliniek zoekt? Vision Ooglaseren zet enkele belangrijke punten uit het artikel op een rij.

Beste ooglaserkliniek checklist: 

  • De zelfstandige ooglaserkliniek is in het bezit van het ZKN-keurmerk
    Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg en een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waarbij je gezondheid centraal staat.
  • De oogkliniek biedt meerdere behandelingen aan en kan mede daardoor maatwerk leveren.
  • Er is transparantie omtrent behaalde resultaten en complicaties.
  • De klant ontvangt aan het einde van de behandeling een kopie van zijn/haar medisch dossier.
  • De oogarts is NOG-gecertificeerd.
  • Op de website staan duidelijk de kosten vermeld, ook eventuele overige kosten.
ZKN Keurmerk kliniek

Voor alle overige punten en het complete artikel verwijzen wij je graag door naar de website van de consumentenbond.

Score Vision Ooglaseren

Betreft het kliniekoverzicht blinkt Vision Ooglaseren voornamelijk uit met haar unieke 5 jaar garantie. Daar waar de meeste klinieken vaak slechts 1 á 2 jaar aanbieden. Ook met de andere punten scoort Vision Ooglaseren uitmuntend.


Mocht je vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan direct contact met ons op via 0800-7778777 of klik hier om direct je vraag te stellen.