Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.6 van 5

0800 777 8 777 |

Fenna haar ooglaserbehandeling

Geplaatst op:

Vanaf mijn vijftiende moest ik een bril gaan dragen maar ik vond het toen vreselijk om een bril op te hebben dus ik koos voor lenzen. Na een aantal jaar kreeg ik veel gedoe met mijn lenzen en uiteindelijk kon ik ze niet meer in door irritatie aan mijn ogen. Met mijn min-sterkte kon ik zonder bril of lenzen gezichten op een afstand niet herkennen en dat maakte mij eigenlijk best wel onzeker.
Hierdoor meed ik oogcontact in openbare gelegenheden. Ik wilde voorkomen dat iemand van een afstand naar mij zou zwaaien en ik diegene niet zou herkennen. Toen vertelde een kennis mij over haar ooglaserbehandeling. In eerste instantie vond ik het idee van een ingreep aan mijn ogen behoorlijk eng maar de goede verhalen over de nieuwe en veilige techniek die tegenwoordig gebruikt wordt in de klinieken van Vision Ooglaseren, trokken mij over de streep. Ik onderging eerst een uitgebreid vooronderzoek waarna ik te horen kreeg dat ik geschikt was voor een ooglaserbehandeling. Dit was voor mij geweldig nieuws. Ik ben behandeld met de IntraLase Femtosecond methode met de gepersonaliseerde Wavefront toevoeging.