Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Vision Ooglaseren werkt samen met Charlie Temple

Geplaatst op:

Wist je dat ‘Charlie’ het twee jaar oude zoontje en inspiratiebron van de oprichter van Charlie Temple is? ‘Temple’ wordt in Engeland ook gebruikt als woord voor ‘brillenpootje’. Vision Ooglaseren werkt vanaf nu samen met Charlie Temple omdat we jou snel en voordelig een tijdelijke bril willen bieden.

Vision_Ooglaseren_samenwerking_Charlie_Temple

Tijdelijke bril voor ooglaseren

Misschien denk je meteen: hoezo heb ik een tijdelijke bril nodig? Omdat je je ogen wilt laten laseren. Voor veel mensen is een tijdelijke bril ook niet nodig. In sommige gevallen is het wel noodzakelijk een nieuwe tijdelijke bril aan te schaffen voor je ooglaserbehandeling. Voor het eerste vooronderzoek en de dag van je ooglaserbehandeling moet je je contactlenzen uitdoen:

  • Zachte lenzen 1 week
  • Harde lenzen 3 weken
  • Nachtlenzen 6 weken

Heb jij geen bril? Dan heb je een bril op sterkte nodig voor deze twee periodes. Ook kan tijdens het vooronderzoek blijken dat je huidige bril niet de juiste sterkte heeft. Onze arts zal je adviseren een nieuwe bril te kopen voordat je je ogen kan laseren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

Hoe werkt de extra korting?

Een hoogwaardige bril inclusief glazen op sterkte koop je bij Charlie Temple al voor €25,- euro. Bovendien heb je deze bril de volgende werkdag in huis als je deze voor 21:00 uur bestelt. Wil je iets meer betalen en kan je langer wachten? Dan is een multifocale bril ook mogelijk. Vanaf nu werkt Vision Ooglaseren samen met Charlie Temple. Dankzij deze samenwerking kunnen we jou 10% korting op je bril bieden. Je ontvangt de kortingscode in de bevestigingsmail van je vooronderzoek.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.