Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ooglaseren voor jongeren

Geplaatst op:

Het aantal ooglaserbehandeling onder de jongeren is de afgelopen jaren flink gestegen. Voor ooglaseren geldt de minimum leeftijd van 18 jaar, de groep jongeren van 18 tot 25 jaar ondergaat steeds vaker een ooglaserbehandeling.

Ooglaser apparatuur

De toename ligt volgens het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie (NGRC) aan het feit dat jongeren ooglaseren makkelijker accepteren dan volwassenen. De jongeren van tegenwoordig zijn opgegroeid in de wereld van high-tech en hebben vertrouwen in het proces van ooglaseren.
Ouderen hebben de gedachte dat u tevreden moet zijn met dat wat u heeft, dus accepteren zij de bril of contactlenzen eerder. Jongeren kiezen eerder voor een ooglaserbehandeling omdat zij niet tevreden zijn over de bril of contactlenzen.

IntraLASIK ooglaserbehandeling

De pijnvrije en meteen effectieve IntraLASIK behandeling is bij de jongeren ook doorslaggevend voor de keuze voor ooglaseren. De IntraLASIK ooglaserbehandeling is 100% mesvrij, de behandeling is volledig computer gestuurd. Deze nieuwste techniek zorgt ervoor dat een hogere afwijking kan worden gelaserd, hetgeen ooglaseren aantrekkelijker maakt voor meer mensen.

Kosten ooglaseren

Voor jongeren is ooglaseren financieel ook een groter voordeel. Na een aantal jaar bent u met ooglaseren ya goedkoper uit dan wanneer u elke keer een bril of contactlenzen aanschaft. Een ander groot voordeel van een ooglaserbehandeling is dat het resultaat blijvend is. Indien u op jongere leeftijd besluit uw ogen te laseren heeft u hier langer plezier van.

Ooglaser vooronderzoek

Aan de hand van een ooglaser vooronderzoek kunnen onze oogartsen vaststellen of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling.