Ooglaseren bewezen veilig!

Ooglaserbehandelingen worden wereldwijd al ruim 30 jaar uitgevoerd. Door de jaren heen zijn de technieken en methodes volop uitgebreid en geoptimaliseerd. Hierdoor zijn ooglaserbehandelingen tegenwoordig, mits gebruikmakend van de juiste ooglaser apparatuur bediend door ervaren oogartsen, bewezen veilig. Het percentage complicaties ligt onder de 1%.

Ooglaserbehandeling Lasik en Lasek

Vision Ooglaseren biedt de klassieke Lasik en Lasek ooglaserbehandeling aan. De Lasik ooglaserbehandeling is een ooglasermethode waarbij het flapje door middel van een chirurgisch mesje wordt gemaakt. Het is een vrijwel pijnloze ooglaserbehandeling en heeft een korte herstelperiode. De Lasek ooglaserbehandeling is een behandeling waarbij geen hoornvliesflap wordt gemaakt. Hierbij wordt dus niet gesneden, maar wordt het buitenste laagje van het hoornvlies losgeweekt met behulp van alcohol. De Lasek ooglaserbehandeling wordt meestal toegepast wanneer de IntraLase methode niet mogelijk is.

Ooglaserbehandeling IntraLase

Naast de Lasik en Lasek ooglaserbehandeling biedt Vision Ooglaseren de IntraLase methode aan, is op dit moment zonder twijfel de meest veilige ooglaserbehandeling ter wereld. Het is de opvolger van de Lasik ooglaserbehandeling. Bij de IntraLase ooglaserbehandeling is voor het eerst echt sprake van een volledig computergestuurde methode waarbij, geen mesje meer wordt gebruikt om het flapje te snijden en geen handmatige handeling van de oogarts meer nodig is.

Doordat de IntraLase behandeling volledig computergestuurd is, kan namelijk van te voren bepaald worden wat het resultaat zal zijn. Ook is de kans op ontstekingen bij de IntraLase methode vrijwel tot een minimum gedaald. De herstelperiode is aanzienlijk ingekort, waardoor de zichtresultaten nog verder zijn verbeterd.

Een ooglaserbehandeling… iets voor u?

Deze vraag kunt u natuurlijk het beste zelf beantwoorden. Maar of een ooglaserbehandeling iets voor u is, hangt ook af van de geschiktheid van uw ogen voor ooglaseren. Onze ervaring leert dat circa 30% van de mensen die een uitgebreid ooglaser vooronderzoek ondergaan, niet in aanmerking komen voor ooglaseren. Een ooglaser vooronderzoek is de enige manier om 100% zekerheid te verkrijgen over uw geschiktheid voor een ooglaserbehandeling.
U kunt hier een uitgebreid ooglaser vooronderzoek aanvragen. Onze consulenten zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.