Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Hoe irritant vind jij je bril in de herfst?

Geplaatst op:

De zomer is écht voorbij, het is herfst! Een prachtig seizoen met kleurrijke bladeren aan de bomen. Ook is de herfst het meest onvoorspelbare seizoen kijkend naar het weer. Dit geeft irritaties bij veel brillendragers. Herken jij de volgende situatie?

Hoe_irritant_vind_jij_je_bril_in_de_herfst_Vision_Ooglaseren

Het regent

Het is 6:45 uur als je wekker gaat. Je ‘snoozed’ nog 2x want je hoort de harde regen en wind al tegen je slaapkamerraam en denkt ‘’Oh nee hè, het regent’’. Het is buiten ook nog hartstikke donker, maar toch moet je nu je bed uit wil je op tijd komen. Na een warme douche en een stevig ontbijt ontstaat het volgende dilemma; stap je op de fiets of ga je met het openbaar vervoer, want wat is handig met je bril?

Fietsen en regendruppels

Je eerste overweging is op de fiets te stappen. ‘’Ik ben toch geen watje’’, denk je nog. Omdat het al weken veel regent ligt al klaar op de gang: je regenbroek en regenjas. Alleen hoe ga je fietsen met je bril? Die contactlenzen die je nog ergens hebt liggen zijn geen optie, want die zitten gewoonweg niet lekker. Je herinnert je nog goed hoe de pet die je 2 weken geleden droeg niet voldoende was om de regen van je brillenglazen af te houden. Toen heb je je vingers maar gebruikt als ruitenwissers tegen de vallende druppels. Op de app van Buienradar zie je dat de regen voorlopig niet stopt. Zonder bril fietsen kan misschien wel, maar durf je uiteindelijk toch niet aan. Je hebt nog voldoende tijd over, waarop je besluit de bus te nemen.

Openbaar vervoer en beslagen brillenglazen

Je trekt je regenjas aan, paraplu in je hand en stopt voor de zekerheid extra brillendoekjes in je tas. Door niet te fietsen ontwijk je de regendruppels, maar wordt de kans op een beslagen bril 100%. In de herfst zijn de temperatuurwisselingen zo groot dat je bril gegarandeerd beslaat. Dit gebeurt vooral als je van buiten (kou) naar binnen (warm) loopt. In het openbaar vervoer waar het met regenachtig weer ook nog eens propvol is, beslaan je brillenglazen binnen 1 seconde. Je bril continu op en af doen is ook irritant omdat je je handen al vol hebt met je tas en paraplu. Maar goed, het is 8:25 uur en je bent nog net op tijd. Een brillendoekje over je brillenglazen, computer aan en aan de slag!

Ooglaseren is de oplossing

Je kunt natuurlijk Oma Weet Raad inschakelen en aan de slag gaan met speciale zeepsop. Overweeg een ooglaserbehandeling om volledig verlost te zijn van een beslagen bril en boek een uitgebreid vooronderzoek bij Vision Ooglaseren.