Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Goedkoop je ogen laseren zonder verzekering?

Geplaatst op:

Bij Vision Ooglaseren heb je geen aanvullende verzekering nodig om je ogen goedkoop te laten laseren. Het is natuurlijk logisch dat je een deel van de kosten van je ooglaserbehandeling bij je verzekeraar wilt declareren, maar dit betekent niet dat je goedkoper uit bent. We leggen hier uit waarom.

Met verzekering duurder dan zonder?

Je kunt bij enkele zorgverzekeraars een deel van jouw ooglaserbehandeling vergoed krijgen vanuit je aanvullende verzekering. Hierdoor lijkt het misschien alsof je goedkoper uit bent, maar in de praktijk blijkt dit helaas niet zo te zijn. De reden hiervan is dat zorgverzekeraars vaak specifieke afspraken hebben met ooglaserklinieken. Alleen hanteren deze klinieken hogere prijzen dan Vision Ooglaseren. Aan het einde van de streep is een ooglaserbehandeling bij die klinieken, na de vergoeding van je verzekering, alsnog duurder dan een behandeling bij Vision Ooglaseren. Dit kan je zien in onderstaande prijsvergelijker.

Kwaliteit en veiligheid

Naast een betaalbare ooglaserbehandeling, is de kwaliteit en veiligheid uiteraard het allerbelangrijkste. Vision Ooglaseren is helemaal gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen. Dit doen we al meer dan 15 jaar naar alle tevredenheid. Dit blijkt ook uit onze reviews: cliënten beoordelen ons als uitstekend op Trustpilot.nl.


Bij ons word je behandeld in een ZKN-gekeurde kliniek met de veiligste apparatuur door een gespecialiseerd team. Onze refractiechirurgen behoren tot de top van Nederland. Zij zijn in het bezit van een BIG-Registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en zijn aangesloten bij het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).

Oogarts Dr. Jose Ramón Villada

Dr. Jose Ramón Villada

Oogarts Drs. Javier Martínez de Aragón

Drs. Javier Martínez de Aragón

Oogarts Drs. Koorosh Faridpooya

Drs. Koorosh Faridpooya

Oogarts Drs. Oscar Paling

Drs. Oscar Paling

Waarom is Vision Ooglaseren zo voordelig?

Vision Ooglaseren voert veel ooglaserbehandelingen uit. Hierdoor kan je bij ons betaalbaar je ogen laten laseren. Wij zijn de voordeligste ZKN-gekeurde ooglaserkliniek van Nederland. Bekijk de kosten van ooglaseren.