Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

FYEO Medical en Vision Ooglaseren bundelen krachten

Geplaatst op:

Geplaatst op: 06-03-2020

FYEO Medical zet samen met Vision Ooglaseren de volgende stap in refractiechirurgie en ooglidcorrectie. Specialist Vision Ooglaseren verzorgt al ruim vijftien jaar ooglaserbehandelingen in Nederland met een team van toprefractiechirurgen. Met deze overname van de oogkliniek brengt FYEO Medical meer alternatieven voor een bril of lenzen letterlijk dichterbij: zowel voor ooglaseren als een lensimplantatie* kunnen mensen straks terecht in Eersel, Eindhoven en Amsterdam. En dat geldt ook voor een ooglidcorrectie. Daarbij zijn ze verzekerd van het beste resultaat.

Vision Ooglaseren is, net als FYEO Medical , één van de eerste ooglaserklinieken in Nederland. De oogartsen die er werken, behoren tot de beste refractiechirurgen van het land. Met gebruik van de nieuwste technieken en technologie – en veel passie en persoonlijke aandacht voor cliënten – voeren zij dagelijks ooglaserbehandelingen en ooglidcorrecties uit in Amsterdam. Voor een vooronderzoek en controle kunnen cliënten ook terecht in de Eindhovense vestiging van de kliniek.

Met Vision Ooglaseren verstevigt FYEO Medical zijn positie in Nederland. CEO Rens Schoenmakers: “Ik ben heel blij dat Vision Ooglaseren voor aansluiting bij FYEO Medical heeft gekozen. We hebben dezelfde drive en kunnen veel van elkaar leren, zowel op medisch vlak als op het gebied van (online) marketing. Samen kunnen we onze cliënten nog meer hoogwaardig maatwerk bieden, dichter bij huis. Zo kunnen mensen straks voor een vooronderzoek en controle voor een lensimplantatie ook terecht in Amsterdam. En omdat we alle behandelingen vaker gaan uitvoeren, kunnen we ons nog meer specialiseren en de kwaliteit van onze behandelingen nog verder omhoog brengen.”

“We zijn trots op de expertise en reputatie die we met Vision Ooglaseren hebben opgebouwd, aldus Gerlinde Kroeze, directeur bij Vision Ooglaseren. Met de overname door FYEO Medical krijgen we de mogelijkheid om voorop te blijven lopen in refractiechirurgie. En samen de volgende stap te zetten: we gaan profiteren van elkaars expertise en nog meer innovatieve alternatieven voor een bril of lenzen bieden.”

FYEO Medical

FYEO Medical is de grootste privékliniek voor niet-verzekerde refractiechirurgie in Nederland en behoort tot de meest innovatieve oogklinieken van Europa. Eerlijkheid, comfort en het beste resultaat, dat is wat mensen die van hun bril of lenzen af willen, mogen verwachten van FYEO Medical. De gespecialiseerde kliniek in Eersel beschikt dan ook over zeer compleet ingerichte onderzoekskamers en verschillende operatiekamers voor ooglaserbehandelingen, lensimplantaties en ooglidcorrecties. En bovenal: een topteam van ca. 60 gedreven medewerkers. Sinds de oprichting in 2002 hebben de gerenommeerde oogartsen van FYEO Medical al meer dan 30.000 tevreden cliënten mogen behandelen.

* Lensimplantatie: cliënten kunnen straks voor een vooronderzoek en controles terecht op alle locaties van FYEO Medical en Vision Ooglaseren. De lensimplantatie zelf wordt alleen uitgevoerd bij FYEO Medical in Eersel.

Update: 23 maart 2020

Vanwege het coronavirus is besloten om de overname van Vision Ooglaseren door FYEO Medical voorlopig uit te stellen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Benieuwd hoe je van je bril of lenzen af komt? Vraag dan direct een gratis en geheel vrijblijvend vooronderzoek aan.