Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Vision Ooglaseren wint alweer de eerste prijs!

Geplaatst op:

Gedurende de afgelopen 6 jaar heeft Vision Ooglaseren 5 keer de eerste prijs gewonnen op het ESCRS congres en 1 keer de tweede prijs. Dit bewijst niet alleen de hoogwaardige kwaliteit van de ooglaserkliniek, maar ook de kwaliteit van ons onderzoek. Dit jaar heeft Vision Ooglaseren gewonnen met een studie over de invloed van de grote van de pupil op visuele stoornissen.

Het artikel kun je hier lezen.


Het ESCRS congres vond plaats in Wenen van 22-26 september. The European Society of Cataract and Refractive Surgeons, bekend als ESCRS is een toonaangevende organisatie voor staar en refractieve chirurgen. De organisatie heeft als doel om onderwijs en onderzoek op het gebied van implantaat- en refractieve chirurgie te bevorderen en de studie en de praktijk van oogheelkunde te bevorderen. Hun jaarlijkse congres wordt door meer dan 7000 oogheelkundige professionals uit de hele wereld bijgewoond.


Dat Vision Ooglaseren de belangen inziet van nieuwe ontwikkelingen, technologieën en kennis is al langer bekend. Vision Ooglaseren gebruikt standaard de nieuwste generatie ooglasers. Volgend jaar is Vision Ooglaseren er weer bij.