Ogen laseren ervaringen

Ik heb 16 jaar lang een hulpmiddel gebruikt om goed te kunnen zien. Al jaren had ik de wens mijn ogen te laten laseren, maar gek genoeg nooit de prioriteit daar gelegd om er daadwerkelijk iets aan te doen, terwijl ik er iedere dag mee geconfronteerd werd. Iets wat ik me nu niet meer kan voorstellen. Waarom heb ik mezelf dit aangedaan?!

Met een klein rekensommetje zag ik in dat het laseren van mijn ogen op de langere termijn zoveel geld bespaart. Bijna € 6000,-  heb ik betaald de afgelopen jaren voor bril en lenzen. Om dan nog maar niet te spreken over de vele irritaties die ik ondervond bij het dragen van een bril of lenzen.

Een klein beetje durf en ik stond na een ingreep, die vrijwel geheel pijnloos is en maar 10 minuten duurt, weer volop in het leven. Direct was mijn zicht fantastisch, en hoe fijn is het om ’s ochtends wakker te worden en op de klok te kunnen zien hoe laat het is!

Ik ben dankbaar voor de kwaliteitsverbetering van mijn leven door de ooglaserbehandeling en ik geniet hier elke dag opnieuw van.