Ogen laseren ervaringen

Sinds mijn 5de jaar heb ik een bril. Vanaf mijn 17de probeerde ik harde lenzen. Dat werkte helaas niet, omdat mijn oogbolling weleens veranderde. Jaren later waren er redelijk betaalbare, zachte jaarlenzen met hoge cilinders (-2,5 en -3,75). Maandlenzen waren veel te prijzig. De kwaliteit van de jaarlenzen was aan het einde van het jaar niet optimaal en voor mijn ogen waren maandlenzen beter. Dit ging even goed, totdat ik tot tweemaal toe mijn linkerlens binnen twee weken moest vernieuwen vanwege een scheurtje.

Dit werd zo wel een erg dure grap. Daarnaast waren zowel een bril als lenzen erg onhandig bij de uitvoering van mijn hobby; vrijwillige brandweer. Bij een uitruk midden in de nacht had ik geen tijd om lenzen in te doen, we moesten immers zo snel mogelijk weg. Dan maar mijn bril op. Maar die bleek erg onhandig met de helm van de brandweerscooter: eerst bril af, dan helm af. Ik was zowel mijn bril als lenzen al jarenlang beu. Te onhandig en te prijzig. Vooral toen ik de rekensom ging maken van de maandlens die twee keer achter elkaar maar twee weken meeging…

Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in het laten laseren van mijn ogen en zo kwam ik bij Vision Ooglaseren uit. Gelukkig bleken mijn ogen geschikt en ik heb geen moment getwijfeld om dit te laten doen. Ruim een jaar na de behandeling ben ik naar de opticien gegaan waar ik ruim 35 jaar klant ben geweest. De lenzenspecialist was razend enthousiast over mijn zicht. Het resultaat was zelfs nog beter dan correctie met lenzen of bril! En ik heb er nog elke dag plezier en vooral veel gemak van.