Ogen laseren ervaringen

Sinds mijn 18e merkte ik dat mijn zicht minder werd. Hierdoor kon ik uiteindelijk de ondertiteling op de televisie niet lezen. En op de weg kon ik de aanwijzingen op de verkeersborden vaak pas laat zien, waardoor ik de afslag wel eens miste. Ook was mijn zicht in de nacht erg slecht. Met judo was het helemaal niet te doen. Een bril was geen optie en met lenzen ging het vaak verkeerd. Maar zonder één van beiden kon ik de instructies van de coach niet zien, waardoor ik mij niet zeker voelde tijdens een training.

Ik dacht al een tijd na over een ooglaserbehandeling, maar nam de stap maar niet. Tot ik winnaar werd van een gratis ooglaserbehandeling. Toen ik deze kans kreeg om mijn ogen te laten laseren, heb ik eigenlijk geen moment getwijfeld en het gewoon gedaan. Sinds ik mijn ogen heb laten laseren is mijn zicht helemaal perfect. Het is nu zelfs beter dan het ooit geweest is met bril of lenzen. Judo’en is zoveel makkelijker met het goede zicht dat ik nu heb. Ik kan me nu volledig op de sport concentreren en hoef niet meer bang te zijn om instructies te missen. Dankzij Vision Ooglaseren heb ik nu een vrij en ontspannen gevoel.