Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Ervaren oogartsen

Geplaatst op:

Bij de keuze voor ooglaseren is het van belang dat je een goede afweging maakt tussen de verschillende ooglaserklinieken. Hierbij kijk je onder andere naar de ooglaser apparatuur, de verschillende methodes van ooglaseren, de prijzen van een ooglaserbehandeling en de ervaring van de oogartsen.

Ervaring oogarts

Onze oogarts Drs. Javier Martinez heeft meer dan 15.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd en is  één van de meest vooraanstaande refractiechirurgen in Nederland. Dit maakt hem op het gebied van refractieve oogheelkunde een van de meest ervaren oogartsen.
Onze tweede oogarts Dr. Villada is gespecialiseerd in het uitvoeren van cataract operaties (lensimplantaten) en voerde al meer dan 10.000 cataract operaties uit. Daarnaast voerde Dr. Villada meer dan 8.000 ooglaserbehandelingen en andere refractieve operaties uit.

Moderne Ooglaser apparatuur

Niet alleen de ervaring van de oogartsen ook de ooglaser apparatuur is van belang bij de keuze voor een ooglaserkliniek. Bij Vision Ooglaseren werken de oogartsen met het modernste ooglaser apparaat die in staat is de IntraLasik ooglaserbehandeling succesvol uit te voeren.

Wat zijn de verschillende ooglasermethodes

Voor het resultaat van je ooglaserbehandeling is het van groot belang dat de oogkliniek waar je ogen behandeld worden de modernste manier van ooglaseren kan aanbieden. Indien het voor je ogen mogelijk is (dit blijkt uit een ooglaser vooronderzoek) adviseren wij altijd de TransPRK of de IntraLasik ooglaserbehandeling. Deze methode is volledig computergestuurd en is daardoor nog preciezer en veiliger.

Wat houdt een Ooglaser vooronderzoek in

Aan de hand van een uitgebreid ooglaser vooronderzoek kijkt de oogarts naar de mogelijkheden voor je ogen. Klik hier voor het maken van een afspraak voor een ooglaser vooronderzoek, onze consulenten zullen contact met je opnemen.