Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

De eerste dag na een IntraLasik Femtosecond behandeling …

Geplaatst op:


Je wordt wakker en zoekt met je handen tevergeefs naar je bril. Waar ligt dat ding? Je doet je ogen open en ziet dat het 07:15 is… Huh! Hoe kan dat? Ik heb geen bril op.


Je zet de tv aan voor het nieuws en ziet opeens dat de twee witte balken onderin letters zijn…woorden. Zinnen zelfs… ondertiteling? Ik kan ze gewoon lezen?!

Eerste dag na IntraLasik Femtosecond ooglaserbehandeling

In de auto naar je werk kijk je verwonderd naar al die blauwe borden. Met witte letters. Woorden. Je kunt ze allemaal lezen. Zonder moeite. Op je werk kijken er geregeld collega’s wat verwonderd naar je. Er is iets. Naar de kapper geweest? Andere make-up? Wat is er nou anders aan jou?


Tijdens de wekelijkse vergadering attendeer je je collega vanuit de andere kant van de kamer op een spelfoutje in zijn presentatie. Jij hebt geen bril op! Dat is anders aan jou! Dit is het moment dat jouw collega’s verbaasd heel veel vragen gaan stellen. Doet het pijn? Is het duur? Hoe lang duurt het?


Misschien hadden we dat wel als bijwerking moeten vermelden: ‘de behandeling leidt tot heel veel geïnteresseerde vragen..’


Veel plezier met je nieuwe vrijheid!