Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

Contactlenzen en hooikoorts

Geplaatst op:

Wanneer het hooikoortsseizoen weer begint slaan de pollen weer toe. Bij droog en mooi weer is hooikoorts één van de meest voorkomende allergieën. Hooikoorts is een overgevoeligheidsreactie van je lichaam op stuifmeel van sommige planten, bomen en grassen. Niesbuien, jeukende, rode en tranende ogen zijn voorbeelden van problemen die voorkomen bij hooikoorts patiënten.


Contactlensdragers met hooikoorts kunnen nog slechter af zijn. Zij kunnen ontstoken ogen krijgen. Tegenwoordig zijn er tegen hooikoorts diverse oogdruppels beschikbaar. Het probleem is dat de oogdruppels niet bij iedereen werkzaam zijn.

Contactlenzen

Mensen die last hebben van hooikoorts kunnen moeite hebben met het dragen van harde of zachte contactlenzen. De ogen kunnen ontstoken, droog of geïrriteerd aanvoelen. Oogdruppels kunnen de pijn verzachten, maar zijn niet bij iedereen werkzaam. Om voorgoed van deze dubbele irritatie af te zijn, kan een ooglaserbehandeling dé oplossing zijn.

Ooglaserbehandeling

Hooikoorts vormt geen enkele belemmering voor een ooglaserbehandeling. Om te kijken of jouw ogen geschikt zijn voor een ooglaser-behandeling zal eerst een ooglaser vooronderzoek plaats moeten vinden, er zijn namelijk wel andere factoren die het niet mogelijk maken jouw ogen te laten laseren. Aan de hand van een ooglaser vooronderzoek wordt gekeken voor welke ooglaserbehandeling jouw ogen in aanmerking komen. Kijk hier voor de kosten van een ooglaserbehandeling.