Veilig en vertrouwd ooglaseren

trustpilot_strs 4.7 uit 5

0800 777 8 777 |

4 redenen voor een ooglaserbehandeling

Geplaatst op:

Wil je jouw ogen laten laseren, maar houdt iets je nog tegen? Misschien vind je de ooglaserbehandeling spannend of vraag je je af of de behandeling de investering waard is. Dat is begrijpelijk, want je ogen zijn één van je belangrijkste zintuigen. Juist daarom is het de moeite waard de onderstaande voordelen mee te nemen in je overweging voor een ooglaserbehandeling.

1. Nooit meer gedoe met je bril of lenzen

Na de ooglaserbehandeling hoef je nooit meer te zoeken naar je bril of je contactlenzen in en uit te doen. Nooit meer beslagen brillenglazen of ongemak tijdens bijvoorbeeld je skivakantie. Ook hoef je geen oogarts of opticien meer te bezoeken. Bovendien ben je tot aan een eventuele leesbril verlost van brillendoekjes, lenzenbakjes en lenzenvloeistof.

2. Blijvend en beter resultaat

Het laseren van je ogen geeft een blijvend resultaat voor de rest van jouw leven. Je hoeft nooit meer een bril of contactlenzen te dragen voor oogafwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking. De kans is groot dat je na de ooglaserbehandeling zelfs scherper ziet dan met je bril of lenzen.

3. Betrouwbare ooglaserbehandeling

De kans op complicaties bij jouw ooglaserbehandeling is door moderne technieken en ontwikkelingen zeer klein geworden. Door de vele testen die twee verschillende specialisten tijdens het gratis vooronderzoek uitvoeren vertellen we je met 100% zekerheid of jij geschikt bent voor een ooglaserbehandeling.

4. Kostenbesparing

De eenmalige investering voor een ooglaserbehandeling valt reuze mee in vergelijking met levenslange uitgaven aan nieuwe brillen, onderhoudsmiddelen of dure contactlenzen. Hierop bespaar je gedurende je leven al snel duizenden euro’s.

Vooronderzoek aanvragen