Voornemen voor 2017, scherp zicht door ooglaseren!

Amsterdam, 31 december 2016 – De drukke decembermaand is achter de rug en januari is inmiddels ingetreden. Weg drukte, weg dure maand, tijd voor weer een normaal leef- en uitgavenpatroon en al je goede voornemens! Tijd voor ooglaseren! Waarom zou je 2017 niet met een frisse en vooral scherpe blik beginnen?

Veel mensen dragen vandaag de dag nog steeds een bril of lenzen. “Het kost teveel geld”, “Mijn bril is goedkoper”, allemaal excuses die wij regelmatig horen. Maar eigenlijk is het onzin. Een simpele rekensom laat namelijk zien dat ooglaseren helemaal niet duur is. Je gaat juist geld besparen!

Met een bril of lenzen heb je continu terugkerende kosten. Stel, je bent 25 jaar en hebt een sterkte van -3 en -2,5. In totaal zal je ongeveer 636 paar lenzen in je leven verbruiken, dan kom je al snel op een bedrag van € 19.080. Daarnaast verbruik je ook zo’n € 1.590 aan vloeistof. Dan kom je in totaal toch al snel op een kostenplaatje van € 20.670! Dan hebben we zonnebrillen op sterkte nog niet eens meegerekend.

Eenmalig € 1800,- of de rest van je leven € 20.670. De keuze is snel gemaakt denken wij.

Uiteraard kan je deze rekensom ook maken als je alleen een bril draagt. Klik hier en bekijk het rekenmodel voor brildragers.

Maak een afspraak voor een vooronderzoek. Zo kan je kennismaken met onze oogkliniek, de oogartsen, de apparatuur en je hoort direct of je geschikt bent! Een vooronderzoek duurt slechts twee uur en het geeft je alle duidelijkheid die je nodig hebt. Je kan direct al je vragen stellen.

Wij nodigen je graag uit voor een vooronderzoek, klik hier en maak een afspraak!

Reacties zijn gesloten.