4 tips om je goede voornemens in 2017 wél vol te houden

Goede voornemens. Ze worden elk jaar door velen gemaakt, maar helaas heel vaak al snel weer opgegeven. Daarom: 4 tips om ze aankomend jaar wél vol te houden.

 1. Zoek een maatje
  Of het nu gaat om het voornemen meer te sporten of te stoppen met roken; als je steun van iemand krijgt, gaat het een stuk makkelijker. Ga daarom op zoek naar een maatje dat in hetzelfde schuitje zit, zodat jullie samen de uitdaging aan kunnen gaan. Je zult zien dat je goede voornemen niet alleen makkelijker wordt doordat jullie elkaar stimuleren, maar ook leuker!
 2. Beloon jezelf
  Je mag best trots zijn op jezelf als je een goed voornemen al een tijdje volhoudt. Geef jezelf daarom zo nu en dan een cadeautje. Dat kan na twee maanden iets kleins zijn, als een leuk kledingstuk of een boek, en misschien na een half jaar wel een weekendje weg. Zo blijf je er aan denken dat het heel erg goed is wat je aan het doen bent en heb je telkens iets om naar uit te kijken.
 3. Maak het jezelf niet te moeilijk
  Als je een goed voornemen wilt volhouden, moet het wel iets zijn wat realistisch is. Wil je dit jaar een half jaar op wereldreis, maar heb je nog helemaal niet gespaard, dan is de kans heel groot dat dat goede voornemen dit jaar niet te verwezenlijken is. Maar denk je er bijvoorbeeld al een tijdje aan je ogen te laten laseren, dan kan dat wel een heel mooi én haalbaar voornemen zijn. Bij Vision Ooglaseren kan dit namelijk al vanaf €899,- per oog.
 4. Richt je op een of twee goede voornemens
  Wil je een goed voornemen volhouden, dan moet je er wel de tijd voor maken. Als je heel veel verschillende dingen tegelijk wilt, kom je gegarandeerd tijd tekort. Richt je daarom op een of twee voornemens, zodat je die alle aandacht kunt geven. Heb je een doel behaald, dan kun je je uiteraard op iets nieuws richten. En heel trots zijn op jezelf!

Een heel fijn 2017 namens het hele Vision-team!

 

champagne