Een witte kerst: droom of nachtmerrie?

Een witte kerst, het is een wens die je veel hoort. Witte daken, sneeuwpoppen in de tuin en schaatsende mensen; ze maken het kerstgevoel compleet. Toch denkt niet iedereen hier zo over…

Nu de temperatuur nog niet eens onder de 10 graden wil komen, vrezen veel mensen dat een witte kerst er dit jaar niet in zit. En waarschijnlijk hebben ze gelijk, want door de hoge temperaturen voor deze tijd van het jaar steekt de hooikoorts zelfs op! De kans is dus groter dat veel mensen niezend en met tranende ogen aan het kerstdiner zitten dan dat we op de slee langs familie kunnen.

Mocht het toch sneeuwen met kerst, dan zal het natuurlijk wel een extra grote verrassing zijn! Maar helaas niet voor iedereen een even leuke. Als je een bril of lenzen draagt, kan sneeuw een enorm ongemak zijn. Een sneeuwpop maken is een stuk minder leuk als je bril de hele tijd onder de sneeuw zit en als je tijdens een flinke sneeuwbui vlokken in je ogen krijgt, kan dit behoorlijk vervelend zijn met lenzen in. Herken jij dit probleem? Dan hebben wij het perfecte kerstcadeau voor jou: ooglaseren. Een investering die niet alleen heel veel activiteiten een stuk makkelijker maakt, maar er ook gegarandeerd voor zorgt dat jij volgend jaar wél uitkijkt naar een prachtig witte kerst!

Boek nu een gratis vooronderzoek!

ski