Nieuwe locatie voor Vision Ooglaseren in Eindhoven

Amsterdam, 9 februari 2015 – Met trots kondigt Vision Ooglaseren aan dat zij per 10 februari op een nieuwe locatie in Eindhoven zit. De afgelopen maanden heeft Vision Ooglaseren hard gewerkt om een geschikte locatie te vinden die aan alle wensen voldoet en waar de klant kan genieten van kwaliteit en service.

De nieuwe locatie van Vision Ooglaseren zal te vinden zijn op Vestdijk 56, 5611 CE te Eindhoven. Op slechts 800 meter van het Centraal Station en met een parkeergarage op loopafstand. Vision Ooglaseren heeft twee vestigingen op dit moment, Amsterdam en Eindhoven.

Vision Ooglaseren is continu bezig met het verbeteren van haar kwaliteit, diensten en service. Een nieuwe vestiging hoort daarbij. “Wij zullen altijd net dat stapje verder gaan om de klant van alle gemakken te voorzien”, aldus Jos de Wolf, kliniekmanager bij Vision Ooglaseren.

Dat Vision Ooglaseren de beste kwaliteit wil voor haar klanten bewijst wel uit het ZKN keurmerk. Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar je gezondheid centraal staat. Voor ons komen de patiënten altijd op de eerste plaats. Als zorgconsument is het belangrijk dat je uit kan gaan van kwaliteit.

Naast het ZKN keurmerk heeft Vision Ooglaseren ook een NOG gecertificeerde oogarts. De consumentenbond adviseert ook dat u naar een ZKN kliniek gaat met een NOG geregistreerde arts (zie artikel in consumentengids feb 2015).

Klik hier voor de routebeschrijving naar onze nieuwe kliniek in Eindhoven.

Wil je een afspraak maken voor een ooglaser vooronderzoek in Eindhoven, klik dan hier.

eindhoven locatie