Geen verhoging op de tarieven bij Vision Ooglaseren in 2015

Amsterdam, 23 december 2014 – Nog even geduld en we kunnen 2014 afsluiten en beginnen aan een mooi nieuw jaar. Maar een nieuw jaar betekent ook vaak veranderingen. Neem bijvoorbeeld de kosten van de zorgverzekeringen. Bij Vision Ooglaseren zijn we graag duidelijk en transparant. In 2015 blijven de prijzen gelijk!

Dat is fijn, je hoeft niet bang te zijn dat Vision Ooglaseren zonder enige waarschuwing het tarief omhoog gooit, dit in tegenstelling tot andere oogklinieken. “Wij vinden het belangrijk dat klanten weten waar ze aan toe zijn en niet voor onverwachte verassingen komen te staan”, aldus Chantal, Manager bij Vision Ooglaseren. Bij Vision Ooglaseren kan je ook in 2015 een ooglaserbehandeling ondergaan vanaf 899,- per oog.

De enige veranderingen waar klanten rekening mee moeten houden zijn de veranderingen bij de zorgverzekeraars. Zo zijn er enkele zorgverzekeraars die afgelopen jaar misschien een groter bedrag vergoeden dan aankomend jaar. Het is dus aan te raden om vooraf je zorgverzekeraar te bellen en te bespreken wat er verandert in 2015 en of je überhaupt recht hebt op een vergoeding.

Meer informatie omtrent ooglaserbehandelingen en zorgverzekeraars lees je hier.

Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar één paar ogen. Voor wie beter zicht wil krijgen, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ogen laseren met inzet van vooraanstaande specialisten en de modernste techniek. Dat doen we al bijna 10 jaar. Gewoon in Nederland in Amsterdam en Eindhoven. Waarbij we de beste kwaliteit van behandelen combineren met toegankelijke tarieven. En persoonlijke aandacht boven snelheid plaatsen.

Vision Ooglaseren is als enige behandelcentrum in Amsterdam in het bezit van het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland). De ZKN stelt zich ten doel om uitsluitend klinieken als leden te erkennen, die een hoog kwaliteitsniveau hebben.

Vragen na aanleiding van dit artikel? Neem contact met ons op via 0800-7778777 of e-mail je vragen naar info@vision-ooglaseren.nl

Reacties zijn gesloten.