Ooglaseren stelt eigenlijk niks voor…

Amsterdam – Nathalie liep al langere tijd met een bril en lenzen, dit tot grote ergernis. Zij besloot een jaar geleden dat ooglaseren dé uitkomst zou bieden. En die ooglaserbehandeling is inmiddels gebeurd… Hoe Nathalie dit heeft ervaren heeft ze in het kort beschreven. 

Al vanaf mijn jeugd liep ik met brillen rond, later toen ik wat ouder was stapte ik over naar lenzen.
Toen ik op -6 kwam was het genoeg voor mij. Ik moest er niet aan denken om de rest van mijn leven te stoeien met brillen, lenzen, kosten en vooral heel veel irritaties.

Tijd om een ooglaserbehandeling te ondergaan. In totaal heeft het nog een paar maandjes geduurd voordat ik echt de keuze had gemaakt hoor. Ik wilde er zeker van zijn dat ik bij de juiste kliniek zat. Mijn research bestond vooral uit websites en informatie vergelijken om vervolgens reviews te lezen over deze klinieken. Er is veel aanbod en dus zie je al snel door de bomen het bos niet meer… Dat is lastig want wat is nu goed? Het gaat toch om je ogen en dus is een goede keuze belangrijk!

Mijn tip is om vooral niet alleen naar de prijs te kijken, er zijn meerdere punten belangrijk. Zo vond ik het namelijk heel belangrijk dat de oogarts NOG geregistreerd was. Dit was voor mij een bepaalde zekerheid van kwaliteit.
Verder vond ik het ook belangrijk dat ik een vertrouwd gevoel had bij de kliniek. Ik wilde het gevoel hebben dat er tijd voor me werd gemaakt en dat ik niet 1 van de zoveel klanten was.

Uiteindelijk vond ik deze punten terug bij Vision Ooglaseren. Vanaf het eerste contactmoment voelde het goed en vertrouwd. Ze namen de tijd voor mijn vragen en ook tijdens het vooronderzoek werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. De oogarts zelf stelde me gerust en daardoor werd ik een stuk meer ontspannen, ook voor de daadwerkelijke behandeling.

Uiteindelijk was het zover, de dag was aangebroken dat ik mijn ooglaserbehandeling zou ondergaan. Tijdens het vooronderzoek was bepaald dat ik een Intralasik Femtosecond behandeling kreeg met een personalised treatment. De behandeling zelf ging heel snel en daar had ik geen last van. Toen ik daarna mijn ogen wat opende, merkte ik direct al verschil. Geweldig!  Na de behandeling was het wel wat pijnlijker, maar dit was na een paar uurtjes verdwenen. Alle nacontroles verliepen goed en het zag er allemaal netjes en goed uit, ik was erg blij en ben tot op de dag van vandaag nog steeds blij!

Ik raad het iedereen aan, ook mensen die het spannend vinden. Het stelt echt niks voor en voor je het weet sta je weer buiten. Natuurlijk voel je het daarna wel, maar dit weegt niet op tegen die bril of lenzen waar je al zolang mee rond loopt.

Nathalie J.

sign