Als het om je ogen gaat is het niet verstandig om je te laten leiden door acties en kortingen

vision_1_1_nummer_-128

Amsterdam – Iedereen kent het wel, actieprijzen, bodemprijzen, stuntprijzen, nu of nooit kortingen. Allemaal lokkertjes om de consument tot actie over te zetten. Natuurlijk genieten we er allemaal weleens van, maar als het om je gezondheid of sterker nog, om je ogen gaat, is het dan verstandig om je te laten leiden door kortingen en stuntaanbiedingen?

Het antwoord is heel simpel: Nee! In het verleden zijn er de nodige woorden over gesproken en werd het al sterk afgeraden door de NVPC (Nederlandse verenigingen voor Plastische Chirurgie) en de NOG (Nederlands Oogheelkunde Gezelschap). „Dit soort stuntaanbiedingen zijn een heel vervelend en onaangenaam probleem”, vertelde Peter Ringens, voorzitter van de kwaliteitscommissie van de NOG, vorig jaar in een interview met de Telegraaf. „Volgens de letter van de wet mag het wel, maar wenselijk wil ik het zeker niet noemen.” Aldus Peter Ringens.

Vision Ooglaseren vindt het belangrijk dat mensen kiezen voor kwaliteit en zich veilig voelen bij een oogkliniek. Dit gebeurd niet door op zoek te gaan naar speciale korting acties. Uiteraard kijk je ook naar de prijs, maar Vision Ooglaseren raadt aan om eerst voldoende informatie te verzamelen omtrent de oogkliniek. “Kijk bijvoorbeeld op ooglasertrefpunt, ooglaservergelijking.nl of trustpilot.nl, hier schrijven klanten per kliniek hun ervaringen en beoordelen dit uiteindelijk met een cijfer”, aldus Chantal, Manager Vision Ooglaseren. “Ook een website van een bedrijf moet je goed doornemen, lees jezelf bijvoorbeeld goed in over welke apparatuur ze gebruiken, de achtergrond van de oogartsen en het overige personeel wat er werkt.”

Dat Vision Ooglaseren kwaliteit en veiligheid belangrijk vindt blijkt wel uit de ZKN-certificering. Vision Ooglaseren is de enige kliniek met het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) die de behandeling in Amsterdam uitvoert. De ZKN stelt zich ten doel om uitsluitend klinieken als leden te erkennen, die een hoog kwaliteitsniveau hebben.

Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar je gezondheid centraal staat. Voor Vision Ooglaseren komen de patiënten altijd op de eerste plaats.

Bij een kliniek met een ZKN-keurmerk zijn de volgende aandachtspunten van belang:
– Kwaliteit;
– Tijd en persoonlijke aandacht;
– Geen wachttijden;
– Innovatieve behandelmethoden.

(bron: https://www.telegraaf.nl/binnenland/21714828/___Stunt_niet_met_ooglaseren___.html)

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend vooronderzoek.