Vision Ooglaseren en ESCRS

– Amsterdam, 15 september 2014 –

Afgelopen weekend vond het ESCRS congres plaats in London. ESCRS is een toonaangevende organisatie voor staar en refractieve chirurgen. Uiteraard waren de optometristen van Vision Ooglaseren ook aanwezig. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is onmisbaar voor Vision Ooglaseren.

De ESCRS heeft meer dan 5000 leden uit bijna 100 landen en is opgericht in 1991. Doel van de ESCRS is internationale expertise delen met oogartsen uit heel Europa. Tijdens dit congres staan nieuwe ontwikkelingen en discussies centraal.

Dat Vision Ooglaseren de belangen inziet van nieuwe ontwikkelen, technologieën en kennis is al langer bekend. Vision Ooglaseren gebruikt standaard de nieuwste generatie ooglasers waardoor er slechts 3 minuten behandeling nodig is per oog. Drs. Rolf van Zandbergen van Vision Ooglaseren introduceerde in 2005 de volledig computergestuurde behandeling IntraLasik Femtosecond in Nederland. Hiermee is Vision Ooglaseren uniek in Holland.

Sinds dit jaar is Vision Ooglaseren ZKN-gecertificeerd. Vision Ooglaseren is het enige ooglaserbehandelcentrum in Amsterdam met dit keurmerk. Het doel van ZKN is garanderen van transparante hoogwaardige kwaliteit van zowel het medisch handelen als de organisatie van een zelfstandige kliniek. Met dit keurmerk bewijst Vision Ooglaseren wederom dat zij staan voor kwaliteit.

escrs 4 ok                               esrcs 3 ok

Onze aanwezigheid bij het ESCRS congres.

De eerste afbeelding / TOA  Zaira Novoa, de tweede afbeelding, samen met Optometrist / Technician Maria Izquierdo,in de spreekzaal.

ESCRS 1 OK                              ESCRS 2 OK

Volgend jaar is Vision Ooglaseren er weer bij..