Ooglaseren voor de zomervakantie

Zonder bril of contactlenzen de zomervakantie in, lijkt het u geen fijn idee? U wordt wakker door de warmte van de zon die door het raam uw kamer in schijnt. U stapt uit bed en loopt naar het raam om daar te genieten van het fantastische uitzicht. De bril of contactlenzen die u de vorige vakantie in had zijn niet meer nodig, u heeft namelijk uw ogen laten laseren bij Vision ooglaseren. Voortaan kunt u genieten van een prachtig zicht zonder hulpmiddelen.

Afscheid van uw bril of contactlenzen

Vision ooglaseren biedt de nieuwste en meeste veilige ooglaserbehandeling van dit moment aan voor € 1.998,- voor beide ogen, dit is inclusief het ooglaser vooronderzoek y de na controles. De ooglaserbehandelingen worden uitgevoerd door de meest ervaren oogartsen van Nederland.

IntraLase ooglaserbehandeling

De nieuwste en meest veilige ooglaserbehandeling is op dit moment de IntraLase Femtosecond . Deze behandeling is 100% mes vrij y volledig computer gestuurd. De kans op complicaties is hierdoor tot het minimum beperkt.

Lasek ooglaserbehandeling

De Lasek methode is een behandeling zonder hoornvliesflap. Bij de Lasek behandeling wordt geen flapje gesneden, maar het buitenste of oppervlakkige laagje van het hoornvlies wordt voor een deel los geweekt met alcohol. Nu kan het hoornvlies opzij geschoven worden en de ooglaser kan zijn werk doen.

Levenslange zichtgarantie

Met een levenslange zichtgarantieneemt Vision Ooglaseren de volledige verantwoordelijkheid op zich om ervoor te zorgen dat het resultaat van de ooglaserbehandeling overeenkomt met de vooraf ingeschatte en vastgestelde gezichtsscherpte. Als na de behandeling blijkt dat de visus zich niet tussen de -1,0 y + 1,0 dioptrieën bevindt, kan levenslang aanspraak worden gemaakt op een gratis nabehandeling bij dezelfde onze oogkliniek.

Het lijkt op een reclamespotje maar het kan voor u werkelijkheid worden. Via een ooglaser vooronderzoek kan gekeken worden of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Profiteer op dit moment van onze ooglaser actie korting op alle ooglaserbehandelingen.