Ooglaseren, ook iets voor u?

Een ooglaserbehandeling is een ingreep waar u goed over moet nadenken. Bij het overwegen van een behandeling kunt u kijken naar de ervaring van de oogartsen en de methodes die de verschillende oogklinieken in huis hebben.

Kosten ooglaseren

De prijzen op de website zijn de echte all-in prijs met geen verrassingen achteraf. Tijdens het vooronderzoek kan naar voren komen dat de IntraLase PTA methode wordt geadviseerd. Andere ooglaserkliniek hanteren vanaf prijzen, dit kan voor verwarring zorgen bij de cliënt. Zij lokken mensen met lage prijzen maar komen bedrogen uit.

Ooglaser vooronderzoek

Onze cliënten ervaren het ooglaser vooronderzoek als uiterst nuttig en zeer waardevol. Al uw vragen worden beantwoord, twijfels worden weggenomen, alles over de behandelingen wordt besproken en na het vooronderzoek kan de oogarts met 100% zekerheid zeggen of uw ogen in aanmerking komen. Ervaar de gastvrijheid en deskundigheid van de oogkliniek en kom langs voor een ooglaser vooronderzoek.

Ooglaserbehandeling

Onze oogartsen voeren ’s werelds veiligste ooglaserbehandeling uit, de IntraLase ooglaserbehandeling. Deze behandeling is 100% mesvrij en volledig computer gestuurd en daarom kunnen uw ogen nog preciezer en veiliger behandeld worden dan voorheen. Buiten de IntraLase behandeling zijn onze oogartsen ook zeer ervaren in het uitvoeren van de Lasik en Lasek ooglaserbehandeling.

Nacontroles ooglaserbehandeling

De nazorg van een ooglaserbehandeling is minstens net zo belangrijk als het vooronderzoek en de behandeling zelf. Bij de nacontroles wordt de status van uw ogen gemeten na de ooglaserbehandeling. De nacontroles zijn bij de prijzen op de website inbegrepen. De kans op complicaties zijn door de nieuwste en veiligste manier van ooglaseren tot het minimum gedaald. Indien een nabehandeling vereist is, willen wij u erop wijzen dat Vision Ooglaseren een levenslange zichtgarantie afgeeft.